Kan_Tangra написа:Това, че не искам да ми серат и пикаят кучета на тревата, която аз или детето ми пипат с ръце, и не искам да серат, пикаят и драскат кучета на новите мебели и паркет, които съм купувал, когато съм давал жилище под наем, не ме прави не обичащ кучетата.
Аз много ги обичам, както вече казах, просто не искам да ми пикаят върху мебелите и килима, и матраците.
Защо са тези извъртания, аз не мога да си обясня!
Значи според вас, който обича кучета, трябва да строи на всяко по един дворец и да му слугува!?
Иначе ги мрази!?
А другата логика, че щом нямаш куче, следователно го мразиш, следователно мразиш и всички хора, е също толкова абсурдна.
Тогава как да си обясним, че е пълно с толкова много хора, които гледат само кучета или котета, САМИ са и цял живот са били сами, и нямат и хабер да имат и гледат деца, или да се виждат с хора!? Как така ги обичат тези хора, като аз никаква любов не виждам.
Наистина, уникална логика!
п.с. файтър, ако не те кефят 15те $ на ден, може да си купиш жилище и да си гледаш кучето там. Така ще се оттървеш от мразещите животни и ще им натриеш носа.
Аз в новите си апартаменти, които давам под наем изрично съм забранил домашни животни. И товае от горчив опит, а не приумица. Ако ще и да ме обвинят за враг N 1 на кучетата. Апартаменти под наем бол, да си наемат някой друг.
Имаше наскоро случай, ама много малко било кучето, ама ще дадем 2 депозита, ама туй, ама онуй.