Е, стига де Тангра..Какво лошо има в хората, които обичат и кучета и деца и други....Kan_Tangra написа:Току що като идвах за работа, по радиото някакъв пич се обади и каза, че цяла софия била пълна с комплексирани неизживяни селяни, защото било пълно с хора, с нисък стандарт, които живеят в двустаен, не могат да си позволят, а гледат и кучета. Вместо да си вземат дете да гледат. И ги разхождали навсякъде, а на него не му било приятно непрекъснато да се разминава с кучета.
Който иска, да си вземе къща след околовръстното и там да си гледа.
Водещата го направи на 2 стотинки, и последно му каза, че и на нея не и било приятно да се разминава всеки ден с глупави хора, и веднага след това му затвори линията.
След това се изреждаха да се обаждат някакви лелички, да се оплакват от оня човек и колко хубави и благодарни същества били кучетата и котетата.
Замислих се, че тия с кучетата са като пушачите. Тяхното е тяхно, чуждото общо. Не се замислят дали пречат на някой. Има и изключения, разбира се.
Тук в Сф нещо са голяма мода. А по Витошка всяка 2ра хай-мейтънънс дама е с мини-куче, напудрено и нафризирано. Те поне не пречат чак толкова.
И аз имам куче и котка, а кучето е даже немска овчарка. Но пък имам и три деца и живея в четиристаен апартамент. Какво лошо има в това?