Conjoints de fait

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Ilaila

Conjoints de fait

Мнение от Ilaila »

Здравейте! Обръщам се към Вас със следния проблем:

викат ни на интервю мен и моят приятел (той е водещ), не сме женени. Ако междувременно е възникнал някакъв проблем по между ни и аз реша да не се явя на интервюто ще има ли някакви последствия за него? Той зависим ли е по някакъ начин от мен? И още нещо, ако все пак се явиме двамата и издържиме интервюто успешно, пак ли заедно трябва да заминем или той може да тръгне без мен?

Поздрави на всички!
stela
Обратна връзка:

Мнение от stela »

Zvuchi kofti...men,ako pitash ne si propuskaj shansa...
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Conjoints de fait

Мнение от yaiuat »

Ilaila написа:Здравейте! Обръщам се към Вас със следния проблем:

викат ни на интервю мен и моят приятел (той е водещ), не сме женени. Ако междувременно е възникнал някакъв проблем по между ни и аз реша да не се явя на интервюто ще има ли някакви последствия за него? Той зависим ли е по някакъ начин от мен? И още нещо, ако все пак се явиме двамата и издържиме интервюто успешно, пак ли заедно трябва да заминем или той може да тръгне без мен?

Поздрави на всички!
Ще има посследствя за него отнасящи се до това че вече ще го оцяняват като самостоятелен кандидатпри които точките за допускане и минаване на интервюто са други. Може да мине но може и да не минеако са ви изпратили вторите документи въз основа на точки които и ти вдигаш съществено.

Доколкото ми е известно същото се отнася и за следващия етап.
Ако поучитевизи можете да заминете отделно и той може да тръгне без теб. :idea:
Заключено