Здравейте! Обръщам се към Вас със следния проблем:
викат ни на интервю мен и моят приятел (той е водещ), не сме женени. Ако междувременно е възникнал някакъв проблем по между ни и аз реша да не се явя на интервюто ще има ли някакви последствия за него? Той зависим ли е по някакъ начин от мен? И още нещо, ако все пак се явиме двамата и издържиме интервюто успешно, пак ли заедно трябва да заминем или той може да тръгне без мен?
Поздрави на всички!
Conjoints de fait
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Conjoints de fait
Ще има посследствя за него отнасящи се до това че вече ще го оцяняват като самостоятелен кандидатпри които точките за допускане и минаване на интервюто са други. Може да мине но може и да не минеако са ви изпратили вторите документи въз основа на точки които и ти вдигаш съществено.Ilaila написа:Здравейте! Обръщам се към Вас със следния проблем:
викат ни на интервю мен и моят приятел (той е водещ), не сме женени. Ако междувременно е възникнал някакъв проблем по между ни и аз реша да не се явя на интервюто ще има ли някакви последствия за него? Той зависим ли е по някакъ начин от мен? И още нещо, ако все пак се явиме двамата и издържиме интервюто успешно, пак ли заедно трябва да заминем или той може да тръгне без мен?
Поздрави на всички!
Доколкото ми е известно същото се отнася и за следващия етап.
Ако поучитевизи можете да заминете отделно и той може да тръгне без теб. :idea: