kakvo da pravq,minah procedurata sam i togava 6te se jenq

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
ghr

kakvo da pravq,minah procedurata sam i togava 6te se jenq

Мнение от ghr »

kakvo da pravq,minah procedurata sam i 4ak togava 6te se jenq.T.e kak se procedira,za da doide i jena mi.Trqbva li da otida tam,za da startiram procesa i da se vyrna ili moje da se napravi ne6to i predi tova?
blagodarq
borsay

salut

Мнение от borsay »

ima dva nachina!
1.prodalzavash protzedurata, otivash v quebec, stavash resident permanent, vrasthash se v bg, zenish se i si vzimash zenata pri tebe.
2.zenish se sega, prasthash uvedomitelno pismo do viena, te sthe ti kazat ,kakvo iskat osthe vav vrazka sas zena ti, ako vaobsthe poiskat nestho poveche ot dokumentite i, i si prodalgavash protzeduarata do kraya.
Pri parviya nacin- trudnosti- sthe badete razdeleni za izvestno vreme, pri vtoriya- sthe ti se zabavi malko protzedurata,ne si pravi meditzinskite, predi da sa ti kazali kakvo sthe ti poiskat ot genata.savet ot mene-----karay po vtoriya nachin, no ne prebarzvay, s izprasthane na doc. do bukuresti.uspeh
LaRue

Мнение от LaRue »

kakvo da pravq,minah procedurata sam i 4ak togava 6te se jenq.
Да почерпиш два пъти :idea: :oops:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
ghr

hgffh

Мнение от ghr »

blagodarq,ama mai po-dobre da napravq pyrviq variant.To za kolko vreme se vzima permanet residence? I ako napravq taka,kak 6te doide tq s mene.
matea

re:

Мнение от matea »

всичко зависи от това как ще издържите разделени!
ние минахме по тази процедура, т.е. избрахме варианта мъжа ми да замине, да си вземе картата, да се върне, да се оженим.....
Ако сега можехме да решаваме, щяхме да забавим неговото заминаване с 4-5 мес, но да сме заедно през това време! И доста пари щяхме да спестим! Най-малко от самолетните билети!!!
Защото, ако избереш варианта първо да отидеш, за да си вземеш картата, можеш още тогава да пуснеш документите за нея за спонсориране на семейство - като conjoin de fait. После да се върнеш в БГ и да се ожениш и да ги уведомиш, че си се оженил.
Иначе - отиваш, взимаш карта, после се връщаш, жените се, и пак се връщаш в Канада, защото трябва да подадеш документите за спонсориране на семейство от Канада!!! Иначе ще ти откажат. И оттам нататък брой около 6 мес процедура, в която ако искате да сте заедно, пак трябва да пътуваш до БГ.
Ако имаш въпроси по процедурата със сватба след картата, питай:)
annaG

Мнение от annaG »

Извинявам се, че се намесвам в темата, но какво ще рече спонсориране на семейство? благодаря!
Заключено