Простотии на българския манталитет
Re: Простотии на българския манталитет
още един път в който моята теория се доказва че България е предпочитана дестинация от нашите емигранти
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Ми естествено, повечето все още имаме роднини там.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
и не само за това, от мен да го знаеш, по добър плаж от нашето черноморие НЯМА !IRA написа:Ми естествено, повечето все още имаме роднини там.
не говоря за хотели и обслужване !
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Ти къде другаде си бил на плаж?myhata II написа:и не само за това, от мен да го знаеш, по добър плаж от нашето черноморие НЯМА !IRA написа:Ми естествено, повечето все още имаме роднини там.
- optics
- Модератор

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Куба, Мексико, Доминикана , Гърция,Турция ,Испания и Франция и в някой страни от АзияMarto написа:Ти къде другаде си бил на плаж?myhata II написа:и не само за това, от мен да го знаеш, по добър плаж от нашето черноморие НЯМА !IRA написа:Ми естествено, повечето все още имаме роднини там.
ти ?
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
myhata II написа:Куба, Мексико, Доминикана , Гърция,Турция ,Испания и Франция и в някой страни от АзияMarto написа:Ти къде другаде си бил на плаж?myhata II написа:и не само за това, от мен да го знаеш, по добър плаж от нашето черноморие НЯМА !IRA написа:Ми естествено, повечето все още имаме роднини там.
ти ?

Ако беше стъпил само в една от горните щеше да знаеш, че пишеш пълни глупости.
Българското черноморие е вероятно най-мръсно и най-нагъчкано от всичко, което съм виждал.
къде си ходил по българското черноморие ?roumensp написа:myhata II написа:Куба, Мексико, Доминикана , Гърция,Турция ,Испания и Франция и в някой страни от АзияMarto написа:Ти къде другаде си бил на плаж?myhata II написа:и не само за това, от мен да го знаеш, по добър плаж от нашето черноморие НЯМА !IRA написа:Ми естествено, повечето все още имаме роднини там.
ти ?
Българското черноморие е вероятно най-мръсно и най-нагъчкано от всичко, което съм виждал.
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Навсякъде, но не и в последните 15 години, което едва ли променя нещо, защото едва ли е станало по-чисто и по-малко наблъскано, по-скоро точно обратното. А иначе винаги съм предпочитал северното - Албена, Св. Константин и Елена (Дружба) и Балчик, понеже селянията беше по-малко. В "Двореца" в Балчик сигурно са минали поне 6-7 месеца от живота ми и ми харесваше (но не и плажа).myhata II написа:къде си ходил по българското черноморие ?
- optics
- Модератор
Ема чакай ся! Той не говори за хотели обслужване, чистота и нагъчканост а за плажа като такъв.roumensp написа:myhata II написа:Куба, Мексико, Доминикана , Гърция,Турция ,Испания и Франция и в някой страни от АзияMarto написа:Ти къде другаде си бил на плаж?myhata II написа:и не само за това, от мен да го знаеш, по добър плаж от нашето черноморие НЯМА !IRA написа:Ми естествено, повечето все още имаме роднини там.
ти ?

2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
аз много харесвам южното, Каваци, Дюни, Приморско плажовете , Ахтопол и Созопол за разходкиroumensp написа:Навсякъде, но не и в последните 15 години, което едва ли променя нещо, защото едва ли е станало по-чисто и по-малко наблъскано, по-скоро точно обратното. А иначе винаги съм предпочитал северното - Албена, Св. Константин и Елена (Дружба) и Балчик, понеже селянията беше по-малко. В "Двореца" в Балчик сигурно са минали поне 6-7 месеца от живота ми и ми харесваше (но не и плажа).myhata II написа:къде си ходил по българското черноморие ?

Стефан Цанев
Стефан Цанев
С Нисана ГТР ли ходи до Доминикана?myhata II написа:Куба, Мексико, Доминикана , Гърция,Турция ,Испания и Франция и в някой страни от АзияMarto написа:Ти къде другаде си бил на плаж?myhata II написа:и не само за това, от мен да го знаеш, по добър плаж от нашето черноморие НЯМА !IRA написа:Ми естествено, повечето все още имаме роднини там.
ти ?

Къв плаж в Балчик? една ивица дето ако се засилиш и можеш да прескочиш ли?roumensp написа:Навсякъде, но не и в последните 15 години, което едва ли променя нещо, защото едва ли е станало по-чисто и по-малко наблъскано, по-скоро точно обратното. А иначе винаги съм предпочитал северното - Албена, Св. Константин и Елена (Дружба) и Балчик, понеже селянията беше по-малко. В "Двореца" в Балчик сигурно са минали поне 6-7 месеца от живота ми и ми харесваше (но не и плажа).myhata II написа:къде си ходил по българското черноморие ?

Виж, ако искаш хем природа, хем плаж, иди към Дуранкулак, или дори още 1-2км по на север към границата с Румъния.
- optics
- Модератор
ЪЪъъ в Балчик градския плаж не беше ли с циментов ръб?
Мийнуайл...
Цъкни на картинката за да прочетеш цялата статия!

Мийнуайл...
Цъкни на картинката за да прочетеш цялата статия!

2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Това е под двореца. Градския е от другата страна на пристанището.optics написа:ЪЪъъ в Балчик градския плаж не беше ли с циментов ръб?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.