алоуу, мозъка, ти да си чувал за влиянието на големите корпорации върху медията и информацията !roumensp написа:Не аз, а ти шикалкавиш. Когато ми дадеш пример за ГМО растение от типа на росянката, което кльопа пчели, тогава можеш да подкрепяш глупостите на бълхата. А ако хората с мозък бяха малко повече заглавието на тая тема щеше да е "Петиция за ограничаване използването на пестициди и хербициди ...".
Петицията срещу използването на ГМО в България
Re: Петицията срещу използването на ГМО в България
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
По - страшно е влиянието на медията и информацията върху дребните мозъчета в дървените глави...

Dead Eyes See No Future
ето още по темата :
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Може и да съм го пускал преди, но ме мързи да ровя назад в темата
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Заглавието е от 2010-та година и не всичко в темите се върти буквално около заглавието.roumensp написа:Не аз, а ти шикалкавиш. Когато ми дадеш пример за ГМО растение от типа на росянката, което кльопа пчели, тогава можеш да подкрепяш глупостите на бълхата. А ако хората с мозък бяха малко повече заглавието на тая тема щеше да е "Петиция за ограничаване използването на пестициди и хербициди ...".
Не може ли да се покаже връзката между растения създадени специално за издържливост на пестициди и от там увеличеното им използване?
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
От тогава много неща се случиха, не можем да спорим по стари въпроси.
На който му е интересно :
https://www.geneticliteracyproject.org/"
На който му е интересно :
https://www.geneticliteracyproject.org/"
Циганите - на Сатурн !
- Panem et Circenses

The purpose of studying economics is not to acquire a set of readymade answers to economics, but to learn how to avoid being scammed by economists and swindled by accountants (claiming to be magicians, wizards with "fiduciary duty" to serve you)