И така нека да е. Но пък ти ако си мислиш, че за теб сънародниците ни в България имат по-различно мнение, ще бъдеш страшно разочарован.
Да цитирам една приятелка от Торонто:
Ама ако знайш колко не мъ интересува!!!
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Тонич, ако не съм казвал, пак да кажа - тоя ти аватар мноо кефи!
Само кат го видя как върти главата и си викам - айдеее пак някой е казал някоя глупост, Тонич е на линия да коригира
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
optics написа:Тонич, ако не съм казвал, пак да кажа - тоя ти аватар мноо кефи!
Оптикс, знаеш ли от кой филм всъщност е героя дето си клати главата на аватара?
Според мене историческата личност изобразена във филма е по-интересната в случая, щото по негово време като си заклати царят-самодържец главата - и нечия глава пада, в буквалният смисъл. Пет века по-късно май нещата в Русия не са се променили чак толкова.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
optics написа:Тонич, ако не съм казвал, пак да кажа - тоя ти аватар мноо кефи!
Само кат го видя как върти главата и си викам - айдеее пак някой е казал някоя глупост, Тонич е на линия да коригира
mwanza написа:Пихме бири веднъж с Танграта и смея да кажа, че е готин пич стъпил здраво на земята. Успех майна от мен.
Цени, заплати, брошури и прочее не са важни по простата причина, че сме различни хора и ни вълнуват различнин неща. За мен например е важно да се занимавам с нещо интересно (в професионален план). Това означава развитие и забавление за мен. Споменавал съм че си направих хобито професия преди 20на години.
В тоя ред на мисли ако продължавам да работя тази скучна работа и постоянно ми се казва по интервюта, че съм овъркуалифайд и затова няма да ме викат за второ интервю, а в Пловдив излезе интересен проект с приятели (дори в момента няколко се оформят). Просто ще изхвърля всичко на улицата и хващам самолета без да давам обяснения защо, за колко и тн. на който и да било.
Всички сме различни и ни движат различни неща.
Живота е кратък и светла бира има навсякъде.
Тука в Силиконовата Долина никой немай да ти каже колко много повече знаеш, а само "подписвай и почвай"
mwanza написа:Пихме бири веднъж с Танграта и смея да кажа, че е готин пич стъпил здраво на земята. Успех майна от мен.
Цени, заплати, брошури и прочее не са важни по простата причина, че сме различни хора и ни вълнуват различнин неща. За мен например е важно да се занимавам с нещо интересно (в професионален план). Това означава развитие и забавление за мен. Споменавал съм че си направих хобито професия преди 20на години.
В тоя ред на мисли ако продължавам да работя тази скучна работа и постоянно ми се казва по интервюта, че съм овъркуалифайд и затова няма да ме викат за второ интервю, а в Пловдив излезе интересен проект с приятели (дори в момента няколко се оформят). Просто ще изхвърля всичко на улицата и хващам самолета без да давам обяснения защо, за колко и тн. на който и да било.
Всички сме различни и ни движат различни неща.
Живота е кратък и светла бира има навсякъде.
Мерси, mwanza,
успех и на тебе, с каквото/където и да се захванеш.
Напоследък има много развитие в ИТ във Варна и Пловдив. Но в Сф има адски мн фирми. Включително и разработчици на игри.
Така че провери как вървят офертите за работа. Може много да се изненадаш.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола