разбрах иване, никъде не ходиш, от работа вкъщи и от вкъщи на работа, а поне сексуален живот имаш ли ?Ivan1007 написа:Хахаха! За 3 часа са на 12-тата, след това спират да ги броят.myhata II написа:
с канадци не стааа, те една бира я лочат 5 часа, ?
Най-добрите места за живеене в Канада.
Re: Най-добрите места за живеене в Канада.
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
И двата случая са верни - само ,че в първия те си плащат бирата, а във втория са ударили авантатаIvan1007 написа:Хахаха! За 3 часа са на 12-тата, след това спират да ги броят.myhata II написа:
с канадци не стааа, те една бира я лочат 5 часа, ?

Най-малко светът за мене не е Средния Запад и Тихоокеанското крайбрежие.Това може да го каже само див реднек затъпял от друсане на трактора и ринене на кравешки екстременти.optics написа:Добър съвет по принцип е всеки да си разшири хоризонта. Ти като го даваш, твоя по-широк ли е от неговия?Guinness написа:Здраво те е нахапало канатското куче!Няма да е зле да си поразшириш хоризонта.fighter написа: След като пообиколих малко из Средния Запад и Тихоокеанското крайбрежие, мога да кажа, че Ванкувър е наистина един от най-красивите градове в света. Като климат ми допада - няма големи темпратурни разлики и е меко времето.
Който иска да му е топло - да ходи в Юма, Аризона, Л.А., Лас Вегас, Финикс
Я да видим ти от къде пишеш? Ааа, да......SCOTlandGuinness написа:Най-малко светът за мене не е Средния Запад и Тихоокеанското крайбрежие.Това може да го каже само див реднек затъпял от друсане на трактора и ринене на кравешки екстременти.optics написа:Добър съвет по принцип е всеки да си разшири хоризонта. Ти като го даваш, твоя по-широк ли е от неговия?Guinness написа:Здраво те е нахапало канатското куче!Няма да е зле да си поразшириш хоризонта.fighter написа: След като пообиколих малко из Средния Запад и Тихоокеанското крайбрежие, мога да кажа, че Ванкувър е наистина един от най-красивите градове в света. Като климат ми допада - няма големи темпратурни разлики и е меко времето.

- roumensp
Не, не е това светът и затова има екскурзии и ваканции, но за живот някои сме избрали именно тихоокеанското крайбрежие и тия, които не са стъпвали на него няма как да разберат защо.Guinness написа:Най-малко светът за мене не е Средния Запад и Тихоокеанското крайбрежие.Това може да го каже само див реднек затъпял от друсане на трактора и ринене на кравешки екстременти.optics написа:Добър съвет по принцип е всеки да си разшири хоризонта. Ти като го даваш, твоя по-широк ли е от неговия?Guinness написа:Здраво те е нахапало канатското куче!Няма да е зле да си поразшириш хоризонта.fighter написа: След като пообиколих малко из Средния Запад и Тихоокеанското крайбрежие, мога да кажа, че Ванкувър е наистина един от най-красивите градове в света. Като климат ми допада - няма големи темпратурни разлики и е меко времето.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Разни хора разни идеали.
Всеки си има вкус и предпочитания в каква обстановка да живее.. Има хора които обичат спокойствието на предградията и други лудницата и лаифстайла в даунтаун. Същото е и с държавите.
Да отговоря на по-ранният въпрос на Танграта. Живял съм в Плевен, София, и съм бил в казармата 2 години, 3 месеца и 10 дни на западната граница Района около Драгоман и Годеч.
И в трите района температурите през зимата стигаха до минус 30 и през лятото до плюс40 .. Това е 70 градуса амплитуда..
Сори, но това просто няма как да се сравнява с Южна БК..
За Бургас приемам че има "специален" климат и де факто е "Българският Ванкувър"
. Сестра ми беше студентка там и споделяше същото като Танграта относно климата.
Проблемът е че както той самият потвърди там няма много възможности за професионално развитие.
Климата е важен. Не го отричам и точно зарди това аз съм във Ванкувър а не в Едмънтън например. Дори Торонто, който като град много ми харесва, ми се стори прекалено студен за моите лични предпочитания и след 3 зими се изнесох.
Аз също бих предпочел БГ пред повечето места в Канада, но Ванкувър/ЮжнаБК предлагат алтернатива (макар и доста скъпа вече) за по-зиморничавите от нас.
Всеки си има вкус и предпочитания в каква обстановка да живее.. Има хора които обичат спокойствието на предградията и други лудницата и лаифстайла в даунтаун. Същото е и с държавите.
Да отговоря на по-ранният въпрос на Танграта. Живял съм в Плевен, София, и съм бил в казармата 2 години, 3 месеца и 10 дни на западната граница Района около Драгоман и Годеч.
И в трите района температурите през зимата стигаха до минус 30 и през лятото до плюс40 .. Това е 70 градуса амплитуда..
Сори, но това просто няма как да се сравнява с Южна БК..
За Бургас приемам че има "специален" климат и де факто е "Българският Ванкувър"

Проблемът е че както той самият потвърди там няма много възможности за професионално развитие.
Климата е важен. Не го отричам и точно зарди това аз съм във Ванкувър а не в Едмънтън например. Дори Торонто, който като град много ми харесва, ми се стори прекалено студен за моите лични предпочитания и след 3 зими се изнесох.
Аз също бих предпочел БГ пред повечето места в Канада, но Ванкувър/ЮжнаБК предлагат алтернатива (макар и доста скъпа вече) за по-зиморничавите от нас.
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Тцъ. Ако е в кръчма всеки си плаща, но Бълхътъ и чича му Гоша не цоцат пърцуца в кръчма.Guinness написа:И двата случая са верни - само ,че в първия те си плащат бирата, а във втория са ударили авантатаIvan1007 написа:Хахаха! За 3 часа са на 12-тата, след това спират да ги броят.myhata II написа:
с канадци не стааа, те една бира я лочат 5 часа, ?![]()
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
алкохола в Онтарио си го купуваме от ЛСБО, никой няма сметка да си го дестилира защото за времето което ще изгубиш може да изкараш за повече от магазинаIvan1007 написа:Тцъ. Ако е в кръчма всеки си плаща, но Бълхътъ и чича му Гоша не цоцат пърцуца в кръчма.Guinness написа:И двата случая са верни - само ,че в първия те си плащат бирата, а във втория са ударили авантатаIvan1007 написа:Хахаха! За 3 часа са на 12-тата, след това спират да ги броят.myhata II написа:
с канадци не стааа, те една бира я лочат 5 часа, ?![]()
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
То ясно, че не си вАриш сам наполенЪ като батката, той казва, че не стъпвате в кръчма, 'щото с чича ти Гоша предпочитате битовия алкохолизъм.myhata II написа:алкохола в Онтарио си го купуваме от ЛСБО, никой няма сметка да си го дестилира защото за времето което ще изгубиш може да изкараш за повече от магазинаIvan1007 написа:Тцъ. Ако е в кръчма всеки си плаща, но Бълхътъ и чича му Гоша не цоцат пърцуца в кръчма.

Е верно требва да си голям идиот всяка вечер да си пиеш аперитива във местния пъбroumensp написа:То ясно, че не си вАриш сам наполенЪ като батката, той казва, че не стъпвате в кръчма, 'щото с чича ти Гоша предпочитате битовия алкохолизъм.myhata II написа:алкохола в Онтарио си го купуваме от ЛСБО, никой няма сметка да си го дестилира защото за времето което ще изгубиш може да изкараш за повече от магазинаIvan1007 написа:Тцъ. Ако е в кръчма всеки си плаща, но Бълхътъ и чича му Гоша не цоцат пърцуца в кръчма.
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- ablood
- Обратна връзка:
Вчера в Монреал с влагата бяха 28 градуса. Днес бяха 29.
Що за дълго индианско лято? Нали уж дойдохме тук заради хубавата дълга зима?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- optics
- Модератор
Да, един френд от Оотава ми обажда че карал днеска колело по тениска. Няма страшно, ще доди и снегЪ 

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Спокойно, в природата всичко се блансира.. Значи предстоящата зима в Квебек вместо да продължи до Май ще свърши през Юни.. Нема да се плашишablood написа:Вчера в Монреал с влагата бяха 28 градуса. Днес бяха 29.

& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Аз карах на сняг миналата седмица в Едмънтънoptics написа:Да, един френд от Оотава ми обажда че карал днеска колело по тениска. Няма страшно, ще доди и снегЪ

Ама сега съм на 35С в ЛА