Аз живеех в Аурора по това време и това беше киното, в което ходехме с децата много редовно, НО НИКОГА в 12 през нощта.miteto написа:Щото не си се случил да гледаш Батман в киното точно в онзи момент (да не дава Господ на никого)... Аз мисля, че Aurora е доста по-близко до Денвър, отколкото луната.pumpy написа:Само дето моя стандарт на живот не се определя от това, какво се случва на луната, а около мен и моята среда. И колкото и да е интересно за 28 години в България и 12 години в Северна Америка, аз има по-неприятни изживявания в Бгjoro написа:А вчера в N-ската детска градина Иванчо ритнал Петърчо, щото го нарекъл “глупак“. Представете си каква трагедия? Атентатите в другите държави с по 20 убити и застреляните 15 ученици от двама психопати в Америка просто бледнеятpumpy написа: Онзи ден една жена беше бита пред някакъв магазин, че засекла някой си.
Сега не ми казвайте какво се случва в Канада и как в САЩ си бият негрите - това го ЗНАМ![]()
![]()
Иначе "шит" (меко казахо) се случва навсякъде и въпреки това моите лични преживявания са както съм казал по-горе....