Скоро може да махнат визите за Канада?
- Kan_Tangra
Re: Скоро може да махнат визите за Канада?
Уговорката е да правиш 200к усд и да си в Манхатън. 

pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Powered by bateto
Kan_Tangra написа:Уговорката е да правиш 200к усд и да си в Манхатън.
и 300к да правя все тая.не ми харесва
къде ,къде по приятно е да се разходя из Бургас
а Манхатън кво е .урбейн джунгле.
камъни,асфалт,бетон и браун брикс.и много маймуни.
страшна красота.иде ми да повърна щото естетиката му ми идва в по вече
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
- Kan_Tangra
Е, поне е по-як от канадските градове. 

pumpy написа:
Powered by bateto
Powered by bateto
- roumensp
Най-яко е в България и на Капалъ Чарши, за к'во са ви тия безвизови режими ?
roumensp написа:Най-яко е в България и на Капалъ Чарши, за к'во са ви тия безвизови режими ?
ми тук отдавна е разпространено мнението,че канада и щатите са рай за некадърници,където може да прокопса куцо ,кьораво и сакато
щом вие се оправихте бай мангал що да не може
- roumensp
Че малко ли му е цяла Европа на бай Мангау да бере пари по дърветата, че иска да обере и нашите ?Pavel M написа:ми тук отдавна е разпространено мнението,че канада и щатите са рай за некадърници,където може да прокопса куцо ,кьораво и сакатоroumensp написа:Най-яко е в България и на Капалъ Чарши, за к'во са ви тия безвизови режими ?

ПП
Ние се оправихме, защото направихме много жертви ... аз например трябваше да си сложа крака под една Фадрома, за да попадна в категорията на "куцо, кьораво и сакато", иначе още щях да мия чинии в индийския ресторант.
И батката и в тези условия не успя, та трябваше да подвие опашка и да се прибере.....Pavel M написа: ми тук отдавна е разпространено мнението,че канада и щатите са рай за некадърници,където може да прокопса куцо ,кьораво и сакато
Но на него визи му не требат, той си има тескере да го развява насам натам по чаршията и да сваля звездите на "куцото и сакатото"....
pumpy написа:И батката и в тези условия не успя, та трябваше да подвие опашка и да се прибере.....Pavel M написа: ми тук отдавна е разпространено мнението,че канада и щатите са рай за некадърници,където може да прокопса куцо ,кьораво и сакато
Но на него визи му не требат, той си има тескере да го развява насам натам по чаршията и да сваля звездите на "куцото и сакатото"....
що не се съсредоточиш около собствената си кожа
аз какво значение имам за теб
ко беше кадърен сега щеше да имаш собствена практика в българия която да храни теб и твоето семейство и нямаше да ти се налага да стържеш пломбите на затворниците в нанавут на хиляди километри от дома ти в щатите по временно пребивване
- optics
- Модератор
Не забравяй Световния търговски център - Илиенци!roumensp написа:Най-яко е в България и на Капалъ Чарши, за к'во са ви тия безвизови режими ?

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Не щем бе батка, точно какво ако нямаше визи щях да пътувам и да видя свят, а не да обяснявам какви табарнаци тоест тарамбуки са американците и колко е гадно там.Pavel M написа:pumpy написа:И батката и в тези условия не успя, та трябваше да подвие опашка и да се прибере.....Pavel M написа: ми тук отдавна е разпространено мнението,че канада и щатите са рай за некадърници,където може да прокопса куцо ,кьораво и сакато
ко беше кадърен сега щеше да имаш собствена практика в българия която да храни теб и твоето семейство и нямаше да ти се налага да стържеш пломбите на затворниците в нанавут на хиляди километри от дома ти в щатите по временно пребивване
Не щем да има кабинет в България, не искам да работя сред най-ентелегентсните и най-успелите.
Искам да съм на майната си, да съм заточен, да съм треторазреден и да има визи, за да не могат ентелегентсните, умните, красивите и най-можещите да ми идват на гости и да ми "замърсяват" средата и да ме подтискат колко съм прост.
Искам да ни разделя един голям Океан и да няма достъп, нито за тях, нито са хилядите мангали, които ще наводнят и наводняват Европа в момента. Англичаните се поусещат вече и се опитват да се разкарат от потъващия кораб.
Аз не разбирам какво толкова им пречат на българите визите за Канада и САЩ - който му е трябвало да получи е получил: по-малко туризъм, по-малко изкушения за нелегално оставане в страните, където се стреля на месо и се работи на тръстиката. Нема как и на Банско пистите и на Ню Йорк авенютата......
- roumensp
Скоро и други страни ще трябва да отворят подобни, че да има с какво да забавляват турските туристи.optics написа:Не забравяй Световния търговски център - Илиенци!roumensp написа:Най-яко е в България и на Капалъ Чарши, за к'во са ви тия безвизови режими ?

Turkey to cancel agreements with EU on migrants if visa-free travel promise broken
Егати избора: турски "туристи" или милиони имигранти ???
Дупе да им е яко в ЕС и БГ в частност. Може би "играта със свинските опашки" е съвсем съзнателна, та белким напаста ни заобиколи.....
Дупе да им е яко в ЕС и БГ в частност. Може би "играта със свинските опашки" е съвсем съзнателна, та белким напаста ни заобиколи.....
Европейските толерасти и Меркелица са най-големите виновници сега Европа да се гъзи на един манаф-рекетьор. Преди да ни приемат в Европата, на българите (една шепа хора) ни разказваха играта с визи за всякъде, обясняваха ни колко сме ненадеждни, как сме щели да завземем работните места на местните и да изядем хляба на Западна Европа, сега турчольора ше пътува без визи и измислени бежанци ще си живеят безгрижно в центъра на Европа и не само ще лапат безплатен европейски хляб, ами ще получат и безплатно здравеопазване + още сума ти привилегии, за които европейските българи могат само да мечтаят. Вместо още при първите постъпи на африканските бежанци към Италия, да започнат да действат по почина на Австралия и да прихващат всички корита в Средиземно море и да ги връщат обратно, Меркелица лично покани няколко милиона терористи да нарушават границите. Вместо НАТО да опазва европейските граници, се занимаваше с измисления си враг Русия. Какво стана с Шенген и с дъблинското споразумение? Сега се сетила Мара да се побара.roumensp написа:Скоро и други страни ще трябва да отворят подобни, че да има с какво да забавляват турските туристи.optics написа:Не забравяй Световния търговски център - Илиенци!roumensp написа:Най-яко е в България и на Капалъ Чарши, за к'во са ви тия безвизови режими ?![]()
Turkey to cancel agreements with EU on migrants if visa-free travel promise broken
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
pumpy написа:Не щем бе батка, точно какво ако нямаше визи щях да пътувам и да видя свят, а не да обяснявам какви табарнаци тоест тарамбуки са американците и колко е гадно там.Pavel M написа:pumpy написа:И батката и в тези условия не успя, та трябваше да подвие опашка и да се прибере.....Pavel M написа: ми тук отдавна е разпространено мнението,че канада и щатите са рай за некадърници,където може да прокопса куцо ,кьораво и сакато
Не щем да има кабинет в България, не искам да работя сред най-ентелегентсните и най-успелите.
Искам да съм на майната си, да съм заточен, да съм треторазреден и да има визи, за да не могат ентелегентсните, умните, красивите и най-можещите да ми идват на гости и да ми "замърсяват" средата и да ме подтискат колко съм прост.
Искам да ни разделя един голям Океан и да няма достъп, нито за тях, нито са хилядите мангали, които ще наводнят и наводняват Европа в момента. Англичаните се поусещат вече и се опитват да се разкарат от потъващия кораб.
Аз не разбирам какво толкова им пречат на българите визите за Канада и САЩ - който му е трябвало да получи е получил: по-малко туризъм, по-малко изкушения за нелегално оставане в страните, където се стреля на месо и се работи на тръстиката. Нема как и на Банско пистите и на Ню Йорк авенютата......
прияло и се на лисицата грозде
застанала под една лоза
подскочила,подскочила,но не могла да стигне до гроздето
и заключила-хъ,това грозде е кисело
и забила на 10 хиляди километра на запад на майна си райна
през 9 планини,9 морета и 9 магарешки пътеки
да търси по ниско растящи гроздови насаждения подходящи за нейния ръст

Знаем батка, знаем, не ни разказвай за живота си.....Pavel M написа: прияло и се на лисицата грозде
застанала под една лоза
подскочила,подскочила,но не могла да стигне до гроздето
и заключила-хъ,това грозде е кисело
и забила на 10 хиляди километра на запад на майна си райна
през 9 планини,9 морета и 9 магарешки пътеки
да търси по ниско растящи гроздови насаждения подходящи за нейния ръст