Гроздето е сладко всъщност ...

Говорехме за статистики, Ирче, а не кой какво обича!IRA написа:Аз като цяло разбирам, че има хора на кито им харесва да им е топло, но не разбирам защо някои смятат, че всички трябва да мислят като тях.
Аз издържам от -20 до +40Kan_Tangra написа:Говорехме за статистики, Ирче, а не кой какво обича!IRA написа:Аз като цяло разбирам, че има хора на кито им харесва да им е топло, но не разбирам защо някои смятат, че всички трябва да мислят като тях.
За мен това си е чиста проба извъртане!
Имаше статистика от бг. Казах, да пробваме тая статистика и в бг канада и да сравним.
А то ясно, че хората са различни.
Иначе защо да правим статистика!?
От моите лични наблюдения, почти всичките, дето обичат 'студеното' са с наднормено тегло и проблеми с кръвното.
Т.е. болни са!
Здрав - прав човек, без тлъстинна изолация, си вирее на определени температури.
Биология.
И прекрастната храна.krimon написа:Аз щото гледам европейски новини, последните статистики-стъкмистики сложиха България на първо място по затлъстяване и диабет в ЕС ... Това ще да е от прекрасния климат.
Аз понеже работя с хора и "меря кръвно" около 15-18 пъти на ден, на 15-18 различни пациента, мога да кажа, че тези с "високо кръвно" на студентото се броят на пръстите на едната ми ръка. А тук е студено, според критериите на Танграта и батето....Kan_Tangra написа: От моите лични наблюдения, почти всичките, дето обичат 'студеното' са с наднормено тегло и проблеми с кръвното.
Т.е. болни са!
Здрав - прав човек, без тлъстинна изолация, си вирее на определени температури.
Биология.
Имаш ли линк, аз успях да намеря само това http://www.usnews.com/news/blogs/data-m ... -in-europe" което цитира рипорт от World Health Organization, според който България не само не е на първо място по затлъстяване в ЕС, ами дори не е в Топ 10.krimon написа:Аз щото гледам европейски новини, последните статистики-стъкмистики сложиха България на първо място по затлъстяване и диабет в ЕС ... Това ще да е от прекрасния климат.
Мислиш ли, че в Канада храната е много по-различна? Погледни какъв е процента затлъстяване в Канада (и Северна Америка като цяло) и какъв е в България.lada2107 написа:И прекрастната храна.krimon написа:Аз щото гледам европейски новини, последните статистики-стъкмистики сложиха България на първо място по затлъстяване и диабет в ЕС ... Това ще да е от прекрасния климат.
Хубава и лоша храна има и там и тука, разликата е, че хубавата е по-достъпна тука. Погледни статистиките за life expectancy, което донякъде е функция и на храната.miteto написа:Мислиш ли, че в Канада храната е много по-различна? Погледни какъв е процента затлъстяване в Канада (и Северна Америка като цяло) и какъв е в България.lada2107 написа:И прекрастната храна.krimon написа:Аз щото гледам европейски новини, последните статистики-стъкмистики сложиха България на първо място по затлъстяване и диабет в ЕС ... Това ще да е от прекрасния климат.