Зелено е 3 месеца и после 8 е бялоjasmin_veni написа: Толкова беше зелено

Зелено е 3 месеца и после 8 е бялоjasmin_veni написа: Толкова беше зелено
Айде направи си отделна тема за булките, ако обичаш!ivandaman написа:началото на емиграцията беше нещо като меден месец.. и то с доста булки![]()
tonich написа:Айде направи си отделна тема за булките, ако обичаш!ivandaman написа:началото на емиграцията беше нещо като меден месец.. и то с доста булки![]()
Съри е близо половин милион жители, престъпленията на глава не са чак толкова много. Макар, че определени квартали от Съри сигурно са най-опасното място във Ванкувърска околия.
IRA написа:Снега е пряко сили 4 месеца, че и толкова няма.Обичайно януари,февруари и март.
Може ли цитати, където твърдя точно тези неща!ivandaman написа:Като например че цените на имотите във Ванкувър не растат и че в Съри няма престъпност??
Уф добре, лъжец съм. Явно и от ирония не разбираш.tonich написа:Може ли цитати, където твърдя точно тези неща!ivandaman написа:Като например че цените на имотите във Ванкувър не растат и че в Съри няма престъпност??
Ако не докажеш с цитати тезата си, то си просто лъжец.
Да де ясно, и аз не споря, просто споделях че рай на земята няма и че Канада си има нейните проблеми..jasmin_veni написа:ivandaman, В Монреал сме. Не споря с теб, разказвам от моята си гледна точна, тук ми е спокойно
:
tonich написа:Съри е близо половин милион жители, престъпленията на глава не са чак толкова много.
Ами това са 18 сватби - братята индийци като си пийнат и вадят пищовите. Традицията повелява, а и всеки иска да води хорото с патлак в ръка.miteto написа:tonich написа:Съри е близо половин милион жители, престъпленията на глава не са чак толкова много.Аха, 18 престрелки за няма и 3 месеца, ама иначе на глава от население не са чак толкова много.
Да, и? Съри и Ванкувър са там, в Топ 10?tonich написа:Иначе има класации "Most Dangerous Cities" всяка година. Ето първата която ми изкочи в Гугуле:
http://www.macleans.ca/news/canada/the- ... rder-rate/"