Мухи, ами ако махне номера на мотоциклета едно МПС ли остава
Значи, някоолко неща:
1. Твърде много хора печелят пирови победи, понякога защото адвокатът им е струвал прекалено много. В бракоразводните дела особено ако почнат разни моушъни и апликейшъни (всяка от която струва десет(ки)) хиляди става една, да не говорим за trial... но там емоциите или злобата често надделяват над здравия разум.
2. Не съм сигурен дали и паркоместото не е било собственост на Джовани. При нас, особено в блоковете, паркоместата си имат собствен тайтъл и принадлежат на собствениците.
3. Тъпото в случая е, че според адвоката (Джовани, аз в началото си помислих, че
ти си наел Хийнън Блейки

) дори и да има изрична забрана за паркиране на 2 МПС-та, ако не се пречкат на околните или не представляват опасност, тя е unreasonable. Никъде в документите не са обвинили Джовани в това. Адвокатът прави и тънка разлика между правилата и декларацията на кондото, но поне на мен съвсем не ми е ясно как ако нещо в правилата (Клайн) е в разрез със закона (кондо акт), но ако същото го пише в декларейшъна (Джовани) изведнъж става законно. А писмото до Джовани е някакво недоразумение с аргумента за единственото число за МПС. Отвсякъде е просто incomprehensible.