Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
Иринчето- нашето момиче!
Боко номинира Бокова за шеф на ООН
http://www.mediapool.bg/borisov-nominir ... 45365.html"
Боко номинира Бокова за шеф на ООН
http://www.mediapool.bg/borisov-nominir ... 45365.html"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Жоре, жореее - това ли е най-добрата кандидатура която България може да изкара - комунистка и съветска възпитаничка?joro написа:Иринчето- нашето момиче!
За тази позиция не трябва да е най-дората, а най-избираемата и ако Русия няма да наложи вето на Иринчето, може би това е избора. Ще видимmiteto написа:Жоре, жореее - това ли е най-добрата кандидатура която България може да изкара - комунистка и съветска възпитаничка?joro написа:Иринчето- нашето момиче!
Според мен е необходимо като нация да се обединим и застанем зад нея всички заедно, независимо от миналото й. Иначе възпроизвеждаме приказката с българския казан в ада........а това е МНОГО жалко
- optics
- Модератор
Съгласен с pumpy.
Аз съм говорил с брат й, който ми се стори нагъл и неприятен тип, някои медии тръбят за баща им дето беше главен на Работническо дело, но човек не може да се съди за действията на роднините му.
Аз съм говорил с брат й, който ми се стори нагъл и неприятен тип, някои медии тръбят за баща им дето беше главен на Работническо дело, но човек не може да се съди за действията на роднините му.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Ми да предложим направо Тодор Живков-внук
ООН-то е една измислена организация, от която нищо не зависи. Дай им само резолюции да пишат.

ООН-то е една измислена организация, от която нищо не зависи. Дай им само резолюции да пишат.
- klisurov
- Обратна връзка:
Има неща, които при никакви условия не мога да подкрепя.pumpy написа:Според мен е необходимо като нация да се обединим и застанем зад нея всички заедно, независимо от миналото й. Иначе възпроизвеждаме приказката с българския казан в ада........а това е МНОГО жалко
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
- optics
- Модератор
Тошко сам по себе си е леке, без значение кой е дядо му.tamtam написа:Ми да предложим направо Тодор Живков-внук![]()
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Вече имахме генерален секретар на ООН от нацистката армия, та не виждам особена вреда от Бокова на същия пост. То и без това не много зависи от ООН.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
pumpy написа:За тази позиция не трябва да е най-дората, а най-избираемата и ако Русия няма да наложи вето на Иринчето, може би това е избора. Ще видимmiteto написа:Жоре, жореее - това ли е най-добрата кандидатура която България може да изкара - комунистка и съветска възпитаничка?joro написа:Иринчето- нашето момиче!
Според мен е необходимо като нация да се обединим и застанем зад нея всички заедно, независимо от миналото й. Иначе възпроизвеждаме приказката с българския казан в ада........а това е МНОГО жалко
аз с комунистически мекерета не искам да се обединявам
бТВ.на тая пачавра мястото не би ли трябвало да е в затвора
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Pavel M написа:pumpy написа:За тази позиция не трябва да е най-дората, а най-избираемата и ако Русия няма да наложи вето на Иринчето, може би това е избора. Ще видимmiteto написа:Жоре, жореее - това ли е най-добрата кандидатура която България може да изкара - комунистка и съветска възпитаничка?joro написа:Иринчето- нашето момиче!
аз с комунистически мекерета не искам да се обединявам
бТВ.на тая пачавра мястото не би ли трябвало да е в затвора

Аз виждам разлика между "не мог да подкрепя" и "мога да оплюя по всевъзможен начин"klisurov написа:Има неща, които при никакви условия не мога да подкрепя.pumpy написа:Според мен е необходимо като нация да се обединим и застанем зад нея всички заедно, независимо от миналото й. Иначе възпроизвеждаме приказката с българския казан в ада........а това е МНОГО жалко
Не казвам, че ти правиш второто, просто видях мног грозни коментари в българската преса от вчера.
- optics
- Модератор
Кат си говорим за роднини - видяхте ли новината - "Дъщерята на Кадафи застава начело..."
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- klisurov
- Обратна връзка:
Опитвам се да бъда прецизен в изказа си.pumpy написа:Аз виждам разлика между "не мог да подкрепя" и "мога да оплюя по всевъзможен начин"klisurov написа:Има неща, които при никакви условия не мога да подкрепя.pumpy написа:Според мен е необходимо като нация да се обединим и застанем зад нея всички заедно, независимо от миналото й. Иначе възпроизвеждаме приказката с българския казан в ада........а това е МНОГО жалко
Не казвам, че ти правиш второто, просто видях мног грозни коментари в българската преса от вчера.
pumpy, ако позвололиш, един хипотетичен въпрос (имайки предвид религиозната ти принадлежност и нямащ нищо общо с номинирания от БГ кандидат за председател на ООН):
Ако някой някога предложи някого за нещо, ти би ли го подкрепил, ако вътрешно си убеден, че е антисемит?
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Koko
Koko
- optics
- Модератор
klisurov, в чак такива хипотетични ситуации... ми примерно ако за премиерската надпревара са останали Бойко и Волен, и двамата не ги обичаш ама се налага да избереш по-малката злина...
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- klisurov
- Обратна връзка:
Аз бих избрал ... Канадаoptics написа:klisurov, в чак такива хипотетични ситуации... ми примерно ако за премиерската надпревара са останали Бойко и Волен, и двамата не ги обичаш ама се налага да избереш по-малката злина...

В изказването на pumpy ме смути това, че би трябвало да подкрепя кандидатурата, защото била на България, без значение какво ми е вътрешното убеждение.
Не сплетнича и нямам никакво намерение да очерням по какъвто и да е било начин когото и да е било, коментирайки кой какво бил казал.
Но това не значи да тръгна срещу разбиранията си и своето "шесто" чувство.
optics, друг, по-елементарен пример: Евровизия. Българският представитеи и/или неговата песен не те кефят. Какво би направил:
1. Гласуваш за него;
2. Гласуваш за това, което те кефи;
3. Пасуваш и оставяш другите да се оправят?
Koko
Koko