майко мила - от самолети и ремонта им до плажовете в Куба - просто не е истина
Трябва да си изпиша нещо или да си хакна мака и да нямам достъп до този форум
Хайде Весела Нова Година
Oткак му резнах квитанцията за кафето и станах онази с презрителното отношение. Смех! А аз стилът си на писане не съм го сменяла още от началото, иначе просто няма да съм аз.
Весело посрещане на Нова година и аз ви желая! Бъдете здрави и по-добри! Да си жлъчен не е полезно за здравето.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Bistra написа:Oткак му резнах квитанцията за кафето и станах онази с презрителното отношение. Смех! А аз стилът си на писане не съм го сменяла още от началото, иначе просто няма да съм аз.
Весело посрещане на Нова година и аз ви желая! Бъдете здрави и по-добри! Да си жлъчен не е полезно за здравето.
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
pumpy написа:майко мила - от самолети и ремонта им до плажовете в Куба - просто не е истина
Трябва да си изпиша нещо или да си хакна мака и да нямам достъп до този форум
Хайде Весела Нова Година
Значи ти и с наркотици се занимаваш или просто искаш да се похвалиш, че имаш компютър. Не знам как ги хакаш и защо след като просто можеш да не влизаш в този форум и да свършиш една полезна работа за невероятно много хора...
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.