Аз нямам, а и никога не съм имала баща партиец. (Освен ако някой не ме е осиновил между другото без да ме държи в течение за това.

По добре сервитьорки от черноморието, при сервитьорки от местния тим хортънс с бради и разплути телаKan_Tangra написа:Гроздето е кисело, пумпал!pumpy написа:Значи не познаваш пътя - повече от една е, но никога не са ми трябвали. Аз спирам за едно кафе, винаги на едно и също място, почто по средата.Ivan1007 написа:Е, оттам Калгари е само на 3 часа с кола или по-малко от час със самoлет.Marto написа:Някои тука биха попитали, хубаво, до Едмънтън 4 часа, а до цивилизацията?![]()
Майтап де, Марто
Като чуя за Форт Нелсън се сещам, че като шофираш до там минеш ли Форт Ст Джон и 4 часа си на Сириус XM само и има една бензиностанция за 400 км.
А относно цивилизацията много бъркате - до българското черноморие полета е много по-дълъг от 4 часа от където и да е в Северна Америка. А там едно лято се е опнало, едни готини сервитьорки ти се въртят, няма спиране
Мен лично никога не ме е било срам да призная, когато нещо е хубаво, макар да го нямам.
Това си е било още от времето, когато бях много беден студент, преди 20 години.
Никога не съм се напирал да омаловажа всичко, което не е свързано лично с мен. Винаги съм го намирал това качество за отвращаващо. И типично за най-голямата селяния.
Искрено се надявам, да го нямаш това, а по някаква друга причина наистина много да мразиш българското черноморие.
А сервитьорките са нещо съвсем второстепенно и третостепенно.
Ако човек е по-интелигентен, ще се сети, че далеч не се отнася за сервитьорките. Но ако не е интелигентен или не иска да го види (което е почти същото), то остава да се присмива на сервитьорките.
Bistra написа:Леко с язвата Тангра! Че на болен студент над 30 години и бабичка няма да се върже!
Аз нямам, а и никога не съм имала баща партиец. (Освен ако някой не ме е осиновил между другото без да ме държи в течение за това.) И кой ти е казал, че с кацането е купил блок? По-малко чети Мухата, че съвсем ще се поболееш. Що не запишеш още едно следване, а? Имаш време до пенсия да го изкараш!
Като знам какви планини и писти, по-равни от на Костко паркинга има покрай Монреала, сигурно на всеки, който може да си закопчае автоматите му дават тапия за ски учителBistra написа:Ми асъл вечният студент! ... Си ги намества между току що завършили колежанчета.![]()
Голяма успеваемост няма що!![]()
Миналата година, дъщеря ми като кара курсовете за ски учител, се беше записало и едно чиче. Децата го гледаха като полезно изкопаемо. А да не ти цитирам само коментарите, че ще му се приплаче на козунак - мен-ът!
Абе добре, че не карам ски значи!Bistra написа:Ми асъл вечният студент! ... Си ги намества между току що завършили колежанчета.![]()
Голяма успеваемост няма що!![]()
Миналата година, дъщеря ми като кара курсовете за ски учител, се беше записало и едно чиче. Децата го гледаха като полезно изкопаемо. А да не ти цитирам само коментарите, че ще му се приплаче на козунак - мен-ът!
Не е за парите. Става дума за български пенсионери, които не знаят бъкел английски и винаги са били хранени и поени по време на полет. Та седяли и си чакали да им дадат закуските докато кацнат.miteto написа:yahoo написа:Това някакъв виц ли е? Полета Едмънтън - Торонто трае по-малко от 4 часа.Marto написа:Мойте като летяха от Едмънтън до Торонто с Уестджет тази пролет умрели от глад...![]()
Да не говорим, че сандвичите по тези авиолинии струват по 6-7 долара, т.е. по-малко, отколкото на летището.
щеря мож ли да направи козунаци ?Bistra написа:Хм, то само неумението да караш ски да ти беше кусура!...Ще загараряш още дълго козунаци...Къде козунаци, къде ти самия!...
Изводите са два:Marto написа:Не е за парите. Става дума за български пенсионери, които не знаят бъкел английски и винаги са били хранени и поени по време на полет. Та седяли и си чакали да им дадат закуските докато кацнат.miteto написа:yahoo написа:Това някакъв виц ли е? Полета Едмънтън - Торонто трае по-малко от 4 часа.Marto написа:Мойте като летяха от Едмънтън до Торонто с Уестджет тази пролет умрели от глад...![]()
Да не говорим, че сандвичите по тези авиолинии струват по 6-7 долара, т.е. по-малко, отколкото на летището.
Когато едни тролове хвърлят винаги първи и то без причина камъни в градината на други тролове, последните отвръщат на удараMarto написа:Или преувеличих малко с "умирането от глад" и троловете скочиха
"да мразя" е много силна дума, много силна. Не мога да мразя нещо като българското черноморие защото имам предимно позитивни спомени като малък. Аз съм прекарал множество незабравими седмици на Дружба и Созопол със семейството си. Да не говорим, че всяко лято бях и на детски лагер на Иракли. Изобщо село си нямах, но на море ходех редовно. За последен път съм бил през 2003 и пак нямам лоши спомени.Kan_Tangra написа: Искрено се надявам, да го нямаш това, а по някаква друга причина наистина много да мразиш българското черноморие.....
Както е (оче)видно, съм те цитирал, за да няма измислици и интерпретации.Kan_Tangra написа:Гроздето е кисело, пумпал!pumpy написа:Значи не познаваш пътя - повече от една е, но никога не са ми трябвали. Аз спирам за едно кафе, винаги на едно и също място, почто по средата.Ivan1007 написа:Е, оттам Калгари е само на 3 часа с кола или по-малко от час със самoлет.Marto написа:Някои тука биха попитали, хубаво, до Едмънтън 4 часа, а до цивилизацията?![]()
Майтап де, Марто
Като чуя за Форт Нелсън се сещам, че като шофираш до там минеш ли Форт Ст Джон и 4 часа си на Сириус XM само и има една бензиностанция за 400 км.
А относно цивилизацията много бъркате - до българското черноморие полета е много по-дълъг от 4 часа от където и да е в Северна Америка. А там едно лято се е опнало, едни готини сервитьорки ти се въртят, няма спиране
Мен лично никога не ме е било срам да призная, когато нещо е хубаво, макар да го нямам.
Това си е било още от времето, когато бях много беден студент, преди 20 години.
Никога не съм се напирал да омаловажа всичко, което не е свързано лично с мен. Винаги съм го намирал това качество за отвращаващо. И типично за най-голямата селяния.
Искрено се надявам, да го нямаш това, а по някаква друга причина наистина много да мразиш българското черноморие.
А сервитьорките са нещо съвсем второстепенно и третостепенно.
Ако човек е по-интелигентен, ще се сети, че далеч не се отнася за сервитьорките. Но ако не е интелигентен или не иска да го види (което е почти същото), то остава да се присмива на сервитьорките.
Това ако ти изглежда нормален тон, с който казваш, че всъщност българското черноморие ти харесва, но имало и по-хубави и места, аз съм трамвай.pumpy написа:А там едно лято се е опнало, едни готини сервитьорки ти се въртят, няма спиране