Здравейте,
Пералнята ми Самсунг спря да изпомпва водата.
Чува се някакво леко стържене, прискърцване, опити за дейност, но водата стои.
Изкарах водата на ръка и пуснах пералнята отново.
Зареди си вода, въртя, бърка и пак като дойде момента да изхвърли водата спря.
Смятам, че водната помпа се е прецакала.
Помня преди 10 години в България ми се беше случило същото пак със Самсунг и там спокойно си намерих помпа в магазин за ел. части моторчета, лагери и т.н.
Ако има специалисти или запознати тук, моля кажете откъде мога да намеря в Монреал или околията подобни магазини, в които продават помпи за перални.
Благодаря предварително.
Водна помпа за пералня (Самсунг) в Монреал?
Re: Водна помпа за пералня (Самсунг) в Монреал?
Звънни на Самсунг, към книжката с инструкциите трябва да имат телефон. Ние имахме проблем с миялната машина (на друга фирма) и те ни ориентираха от къде можем да вземем частта.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- ablood
- Обратна връзка:
Аз купувам части от eBay, ама с тоя скъп USD и вносните такси последният път ми излезе по-евтино да си купя цял нов компресор, отколкото бутало за стария.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
ablood написа:Аз купувам части от eBay, ама с тоя скъп USD и вносните такси последният път ми излезе по-евтино да си купя цял нов компресор, отколкото бутало за стария.
абе една водна помпа за пералня струва 50 долара,къв висок долар,кви бутала и компресори.буташ масло
потърси помощ от специалист
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Можеш да отвориш задния капак и да погледнеш какъв вид е водната помпа. Много модели Самсунг ползват едни и същи помпи. Имах една пералня Самсунг, но не ми хареса и я изхвърлих съвсем работеща на няма и 2г. употреба. Взех и за всеки случай водната помпа въпреки че се бях зарекъл друг път да не купувам повече тази марка за пералня. Ако е същата или почти същата и може да ти свърши работа ти я подарявам. Ето снимка как изглежда за да я сравниш с твоята.
Yahoo,
Помпата съм я свалил още вчера и много прилича на твоята.
Произведена е от Аskoll , Италия и модела е DC31-30008F (разбира се 120V).
Диаметърът на уплътняващия фланец (където на твоята снимка е захваната помпата към бялото тяло) е около 55 мм.
Може ли да погледнеш твоята и да ми кажеш дали е подобен размера?
Ако е горе-долу такъв бих желал да я пробвам.
Прати ми, ако обичаш адреса си на лични и ще видим кога може да мина да я взема.
Големи благодарности на всички.
Помпата съм я свалил още вчера и много прилича на твоята.
Произведена е от Аskoll , Италия и модела е DC31-30008F (разбира се 120V).
Диаметърът на уплътняващия фланец (където на твоята снимка е захваната помпата към бялото тяло) е около 55 мм.
Може ли да погледнеш твоята и да ми кажеш дали е подобен размера?
Ако е горе-долу такъв бих желал да я пробвам.
Прати ми, ако обичаш адреса си на лични и ще видим кога може да мина да я взема.
Големи благодарности на всички.
Този диаметър при мен е 52мм, но според мен е без значение - цялата помпа може да се смени заедно с държача и да се захване на ново място с два болта директно върху твоята антивибрационната планка, ако не можеш да ползваш моята. Важното е само съединението на изхода на помпата да е от същия вид за да съвпадне с конектора на маркуча, а входа си е стандартен и ще стане.