при наличието на толкова много и разнообразни механи и ресторанти в банско направо си е кощунство да си губиш времето с каране на ски по баирите
взема да падна и да си счупя нещо на заледения баир,докато в кръчмата мога да падна най много под масата
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Pavel M написа:при наличието на толкова много и разнообразни механи и ресторанти в банско направо си е кощунство да си губиш времето с каране на ски по баирите
взема да падна и да си счупя нещо на заледения баир,докато в кръчмата мога да падна най много под масата
При наличието на толкова много сняг и ски в Канада, си е кощунство да биеш път до Банско за едни ски.
Абе софиянци, какво сте се втелили в тия ски?
Аз мога и да се пързалям по улиците на Монреал. С колата или пеш няма значение. Вчера всичко беше пързалка!
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Нищо не разбирате вие, къде в Тирол има банска кръчма и лягане под масата от дамашна шльоковица.....те автсрийците са студени хора, нищо не разбирам от туризъм, друго си е банскалия да ти дере по няколко кожи. И това последното го казвам като банскалия, да няма обидени
Да, ама картата за Банско идва с няколко часа чакане за единствения кабинков в компанията на посетителите от Турция, които също ще се ометат за Австрия, когато не им искат визи за Шенген
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Добре, де аз това не го разбирам и дано батката ми го обясни, МОЛЯ:
двама възрастни и две деца (това е моето семейство) караме ски на Скалистите, не е Аспен, но а на час път от вкъщи и картите за сезона на всички ни са да кажем 5% от годишния ни доход.
Ако приложим същата сметка в Банско и приемем, че детската карта е 50% от възрастната, за относително същото удоволствие (ако изобщо можем да сравняваме Банско и Кийстоун/Брекенридж) би струвало 4500 кинта за сезон, тоест семейство с две деца трябва да прави поне 90,000 лева за да запазим същото съотношение приходи/ски карти.
Батка, ти деца нямаш, с каката изкарвате ли 45к за да карата ски на Банско (или в Торол)
pumpy написа:Добре, де аз това не го разбирам и дано батката ми го обясни, МОЛЯ:
двама възрастни и две деца (това е моето семейство) караме ски на Скалистите, не е Аспен, но а на час път от вкъщи и картите за сезона на всички ни са да кажем 5% от годишния ни доход.
Ако приложим същата сметка в Банско и приемем, че детската карта е 50% от възрастната, за относително същото удоволствие (ако изобщо можем да сравняваме Банско и Кийстоун/Брекенридж) би струвало 4500 кинта за сезон, тоест семейство с две деца трябва да прави поне 90,000 лева за да запазим същото съотношение приходи/ски карти.
Батка, ти деца нямаш, с каката изкарвате ли 45к за да карата ски на Банско (или в Торол)
не разбирам.аз ски не карам и изобщо не ме влекат.
от зимните спортове в банско практикувам единствено каране на кънки предимно вечер на път от кръчмата до хотела
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.