Чукча-читател,
човекът иска да иде в Навутево! Там тротоари няма, а боксът не помага срещу бели мечки.

мисля ,че с тоя бизнес ще фалира за дниdavidT написа:Ако говорим чисто за бизнес ,най добре е да отвори китайски магазин за чадъри и дъждобрани във ВанкувърКлиентела а и търсенето на продукта, са му гарантирани !
Нещо замириса на "Мисия Лондон"Pavel M написа:мисля ,че с тоя бизнес ще фалира за дниdavidT написа:Ако говорим чисто за бизнес ,най добре е да отвори китайски магазин за чадъри и дъждобрани във ВанкувърКлиентела а и търсенето на продукта, са му гарантирани !
във Ванкувър дъжд вали един път на 4 години,на 29 февруари
поне жителите на Ванкувър така твърдят
по добре да пече патки,даже и дъжд да не вали всеки ден се яде и патките по ванкувърските паркове са фор фри
ловиш и печеш
ВикНик написа:Нещо замириса на "Мисия Лондон"Pavel M написа:мисля ,че с тоя бизнес ще фалира за дниdavidT написа:Ако говорим чисто за бизнес ,най добре е да отвори китайски магазин за чадъри и дъждобрани във ВанкувърКлиентела а и търсенето на продукта, са му гарантирани !
във Ванкувър дъжд вали един път на 4 години,на 29 февруари
поне жителите на Ванкувър така твърдят
по добре да пече патки,даже и дъжд да не вали всеки ден се яде и патките по ванкувърските паркове са фор фри
ловиш и печеш. Хайде стига вече с глупостите, темата не беше направена с такава цел.
Тоа пак се е развилнял...davidT написа:Ако говорим чисто за бизнес ,най добре е да отвори китайски магазин за чадъри и дъждобрани във ВанкувърКлиентела а и търсенето на продукта, са му гарантирани !
Vancouver has only 166 days per year with measurable precipitation (rain, snow, hail..) on average, and 289 days of sunshine
Тоа пак се е развилнял...
Имаш разбира се.ВикНик написа:имам ли шансове?