Sunflower написа:clairee написа:Е, очаквах да стане бързо, но реално са минали само 4 работни дни! Представям си какво ще стане с онлайн кандидатстването! Дано не блокира системата!
Забелязала съм, че доста от хората подават още преди стартирането на дадената програма с цел на първата възможна дата документите им да са вече там.
Със сигурност мога да каза, че е било към края на техния работния ден или след него, нашите документи бях доставане към 13:00 Канандско време на 10-ти със последния влак за програмата или поне се надявамеclairee написа:Някой успя ли да разбере кога точно излезе съобщението за запълването на квотата?
Дано да е така. За мен изниква и въпросът, дали съобщението за запълването на квотата е излязло своевременно или с някакво закъснение... Странното е, че обещават да изпратят мейли на всички, с които да ги уведомят, дали са в квотата или не. Остава да чакаме.r_carlos написа:Със сигурност мога да каза, че е било към края на техния работния ден или след него, нашите документи бях доставане към 13:00 Канандско време на 10-ти със последния влак за програмата или поне се надявамеclairee написа:Някой успя ли да разбере кога точно излезе съобщението за запълването на квотата?.Късно вечерта проверих сайта и я нямаше тази информация.
За адресирането промянате на адреса в сайта е от Петък вечер, така че няма да има проблем.
Сега остава само да чакаме и да се надяваме, че не сме объркали документите и да сме в квотата . Успех на всички .![]()
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... dures.html"dea написа:Може ли линк с тази прословута квота?
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... ire_delais"Anna.N написа:Здравейте, не мога да намеря processing time за тази програма. Можете ли да ме насочите къде да ги видя?
Здравей ,clairee написа:Дано да е така. За мен изниква и въпросът, дали съобщението за запълването на квотата е излязло своевременно или с някакво закъснение... Странното е, че обещават да изпратят мейли на всички, с които да ги уведомят, дали са в квотата или не. Остава да чакаме.r_carlos написа:Със сигурност мога да каза, че е било към края на техния работния ден или след него, нашите документи бях доставане към 13:00 Канандско време на 10-ти със последния влак за програмата или поне се надявамеclairee написа:Някой успя ли да разбере кога точно излезе съобщението за запълването на квотата?.Късно вечерта проверих сайта и я нямаше тази информация.
За адресирането промянате на адреса в сайта е от Петък вечер, така че няма да има проблем.
Сега остава само да чакаме и да се надяваме, че не сме объркали документите и да сме в квотата . Успех на всички .![]()
Относно промяната на дирекцията - от по-рано е. Аз я видях в петък сутринта и през деня звънях на курирерите. Така или иначе са го променили след като вече е била отворена програмата и е нормално част от кандидатурите да са изпратени на старата дирекция.
Късмет и успех на всички и ако някой има потвърждение или каквато и да е информация, моля непременно да сподели, защото май всички вече сме поизнервени от експериментите, които си направиха с нас, а сме едва в началото...