Taя не я помня коя беше, ама както и да е! Я ме зарежи ти мен, ами кажи кой семестър заряза счетоводството? Книгите много нови изглеждат, направо като нечетени. Май, май не си взел нито еди изпит, а? Приличаш ми на мъжа на една моя далечна позната, дето даже и книжка за кола не можа да си изкара, щото му тежало четенето. И тя съответно го заряза поради некадърност.
Такива ми ти работи за България, за да не се отплесваме от темата. Какъвто мат'риалът такава и страната!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Bistra написа:мъжа на една моя далечна позната, дето даже и книжка за кола не можа да си изкара, щото му тежало четенето. И тя съответно го заряза поради некадърност.
Браво на човека, отървал се е !
Щеря кога ?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Като сложиш 10% данък, срещу 30+% в Канада,
курс на канадския долар 1.3 спрямо лева,
и наполовина базови разходи спрямо Канада, и може би 1/3 и дори 1/4 разходи към по-луксозните стоки и услуги, не на последно място климатът, езикът, приятните хора,
близките европейски дестинации, нещата започват да стават доста интересни !!!
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
optics написа:Отидох на почивка и съм зарязал четенето на форуми. Днеска надничам и какво да видя - мадам не само си няма хабер от зелената двулевка, ми си няма хабер и от цената на цигарите Слънце (без филтър). А и едно на ръка че нищо не купувала като дете ?!?!?? Че то по него време децата масово пазарувахме. То хляб, то мляко, то лимонада, то бира...
Сегашните деца са глезени та нищо не барват, да помогнат, но явно и някои от тогавашните са били такива?
Наздраве, за днеска ми стига толкоз форум
Ми аз никога не съм пушила.
И винаги съм била принцеса, мдам!
все се чудех на кой ми приличаш и вече се сетих :
на Луна !
е това е удар в десятката.ще си го сложа в подписа
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Bistra написа:мъжа на една моя далечна позната, дето даже и книжка за кола не можа да си изкара, щото му тежало четенето. И тя съответно го заряза поради некадърност.
Браво на човека, отървал се е !
Щеря кога ?
когато и да е само да не е прекалено късно
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Какво и е на България, бе?
Честито на Плевен и гостите му!
На вашето внимание новите вело-алеи с усвоени 800 000 лв и изпълнение за 80 лв.
Да си ги ползват с кеф!
Радваме се, че ви харесва живот втора употреба!
Е, в този бюджет не е имало пари за плочки и разредител, а за боя и то много боя. Интересно обаче, чест от пръстта не е боядисана. Някоя НПО сега да подаде жалба за дискриминация ан безплочното пространство
Тия дни в Бургас беше 23 градуса. Хората се разхождаха на слънце, отидоха на плаж, окъпаха се в морето.
Тия дни в Монреал в 9 сутринта беше -5 градуса и духаше мразовит вятър. Колите бяха покрити със скреж. Извадихме стъргалата и застъргахме стъклата. Извадихме и зимните якета и шапки.
Ръкавиците, ботите и зимните гуми чакат в готовност!
Първата партида с грипове обиколи града два пъти.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола