Aaa kwon-do ! Инрересно техните приятели защо са им избрали апартамент от които да им се доплаче.
А какво стана със Сашо-сеемсеиедно ?
Aaa kwon-do ! Инрересно техните приятели защо са им избрали апартамент от които да им се доплаче.
Хей, аз избрах апартамента защото:optics написа:Aaa kwon-do ! Инрересно техните приятели защо са им избрали апартамент от които да им се доплаче.
Хаха!optics написа:Aaa kwon-do ! Инрересно техните приятели защо са им избрали апартамент от които да им се доплаче.
Друго, което забелязах, ако някой черноглед се изкаже, има някои го нападат с много злоба. Явно на много народ на косъм им държат нервите и не искат да се дума за табутата.ДРАГИ МИ СЪФОРУМЦИ, бахмааму, с извинение, на моменти си умирам от страх, какво ще правя, като / и ако / пристигна. Ама те хората са казали - КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ, ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА ! И зарад туй, аз като патил ловец, мисля да си приготвя за неофициални случаи, повече кафяви гащи. Обаче стига съм се лигавил, нека да мина по същество! Това, което ние си правим сами със живота, никой друг не може да го направи!
Vouloir c'est pouvoir!
Със здраве, и късмет на всички ни - ще ни трябва!
Няма как да е истина след като съм имигрирал през 2004, никога през живота си не съм бил в Нунавут, имам практика в БК, и съм работил в BVCCnewcomer написа: е добре де пумпи
да се съглася ,че си прав
но не е ли истина ,че за 15 години обиколи цяла северна америка
докато най накрая единствено те наеха на работа в затвора на нанавут
pumpy написа:Няма как да е истина след като съм имигрирал през 2004, никога през живота си не съм бил в Нунавут, имам практика в БК, и съм работил в BVCCnewcomer написа: е добре де пумпи
да се съглася ,че си прав
но не е ли истина ,че за 15 години обиколи цяла северна америка
докато най накрая единствено те наеха на работа в затвора на нанавут
Иска ми се да съм "обиколил" цялата Северна Америка, но за съжаление съм работил само в Аризона, Колорадо, Ню Фаундлен, Северните Територии и БК. Мечтата ми е Barrow Alaska, но за сега е на изчакване.
Виж, ако кажеш, че един мрачен мартенски ден през 2004 (най-вероятно, събота 27 март) сме се виждали и съм бил у вас, това би било истина, защото се е случвало. Всичко останало, което пишеш за мен обаче е "приказки от 1001 нощ", сори
Батка, това е моя избор, защото "дивото зове"newcomer написа: при теб как е ,мотивиран избор или липса на друга алтернатива
Муха, ако знаеш колко ми пука, просто не можеш да си представиш...myhata II написа:
Ние пък взехме че и ти повярвахме !![]()
![]()
Знам история за човек взел на заем доста по-голяма сума, след това изченал за 5-6 години и когато се беше появил отново, не само че беше забравил че дължи пари, но беше тръгнал да иска още.7George написа:Koko написа: Аз пък се сетих за един стар лаф - Ако дадеш на някой 20 долара на заем и повече не видиш този човек, значи най-вероятно си направил добра инвестиция.Някои такива длъжници пак идват обаче и викат: "Ама какви 20 долара, това беше много отдавна, още ли помниш... "
Българите си помагат, ама не всички и не на свекиго се помага. Помагайте и не очаквайте нищо в замяна, ако така ви харесва. Както и на другите хора по света.![]()
Най ги мразя тия, дето ти навират някаква ненужна услуга, за да си им длъжен после нещо, по техните представи поне..
Така е Марто, приемай го както искаш, важното е да хване дикиш, капиш ?Marto написа:Мух, голям воайор си бе майна.