Някои се оправят, а други си остават бъмове доживот.

В Монреал може и да е така, доколкото разбрах, Бистра е живяла в на баща и блока, което много ме учуди че е от "дърво"Bistra написа:В Канада е обратното. В апартаменти под наем живеят мухлясали социаладжии дошли едно време с баща ми, разбирай 60 годишни, които поглъщат с наслада пакистански аромати и си мечтаят за "младо".![]()
![]()
myhata II написа:В Монреал може и да е така, доколкото разбрах, Бистра е живяла в на баща и блока, което много ме учуди че е от "дърво"Bistra написа:В Канада е обратното. В апартаменти под наем живеят мухлясали социаладжии дошли едно време с баща ми, разбирай 60 годишни, които поглъщат с наслада пакистански аромати и си мечтаят за "младо".![]()
![]()
можеш ли да си представиш блок от дърво !?!![]()
![]()
![]()
![]()
е басииии катакомбата, Лутър, Тониииии скивате ли ?newcomer написа:myhata II написа:В Монреал може и да е така, доколкото разбрах, Бистра е живяла в на баща и блока, което много ме учуди че е от "дърво"Bistra написа:В Канада е обратното. В апартаменти под наем живеят мухлясали социаладжии дошли едно време с баща ми, разбирай 60 годишни, които поглъщат с наслада пакистански аромати и си мечтаят за "младо".![]()
![]()
можеш ли да си представиш блок от дърво !?!![]()
![]()
![]()
![]()
Мух ский на тати блоко
https://www.google.bg/maps/@45.4643077, ... 6656?hl=bg"
що булгаро имигранто го ядоха там дървениците и хлебарките докато тати сгъна милиона
lutar написа:Привет на всички,
темата стана доста интересна и бих искал да помоля някой от Вас да разясни малко терминологията... например какво е кондо и какви разходи влече след себе си и т.н. Явно, че си има някаква канадска специфика...
Дето се вика и ние бомбетата да се ограмотим
Bistra написа:Това като опит за заяждане ли да го приемам?![]()
Дреме му на тати, пък и на мен!![]()
Някои се върнаха да въртят синджирчета в родната кочина, други си ги въртят в цивилизацията обаче. Всеки се простира според възможностите си.
Батка, това не знам откъде го изкопа, ама Бистра не живее точно в този район на Сейнт Катрин. А за тати няма да ти слагам къде точно, че ще ти падне чейнето.
Апартамент се казва само когато е под наем. Никой не казва купих си апартамент.lutar написа:Привет на всички,
темата стана доста интересна и бих искал да помоля някой от Вас да разясни малко терминологията... например какво е кондо и какви разходи влече след себе си и т.н. Явно, че си има някаква канадска специфика...
Дето се вика и ние бомбетата да се ограмотим
Къде съм го пращала? Би ли ми показал в горното! Дори и не споменавам бившите блокове на баща ми, които не бяха сгради с кондоминиуми, а нискобюджетни апартаменти. Има всякакви. Според търсенето и предлагането.Bistra написа:За кои пари, Мухич? Не помня да съм споменавала такива.![]()
Кондо е апартамент в жил. кооперация, lutar.
Освен покупната си цена влече след себе си и кондо фий, които се плащат за целия период, докато си му собственик ( не знам дали месечно или годишно, но тук могат да дадат разяснения собствениците на такива)
Естествено нормалните разходи, каквито се плащат по една къща не ги изключваме. Не можеш дори да си спреш дори тока и отоплението, както правят някои в България за икономии.![]()
Bistra написа:Мисля, че четеш отново като шофьор, батка, ама простено да ти е! Такива са ти възможностите.![]()
Ето го отговора ми към лутър.Къде съм го пращала? Би ли ми показал в горното! Дори и не споменавам бившите блокове на баща ми, които не бяха сгради с кондоминиуми, а нискобюджетни апартаменти. Има всякакви. Според търсенето и предлагането.Bistra написа:За кои пари, Мухич? Не помня да съм споменавала такива.![]()
Кондо е апартамент в жил. кооперация, lutar.
Освен покупната си цена влече след себе си и кондо фий, които се плащат за целия период, докато си му собственик ( не знам дали месечно или годишно, но тук могат да дадат разяснения собствениците на такива)
Естествено нормалните разходи, каквито се плащат по една къща не ги изключваме. Не можеш дори да си спреш дори тока и отоплението, както правят някои в България за икономии.![]()
ми тукаВ Канада е обратното. В апартаменти под наем живеят мухлясали социаладжии дошли едно време с баща ми, разбирай 60 годишни, които поглъщат с наслада пакистански аромати и си мечтаят за "младо".![]()
![]()
Ми тука к'во?newcomer написа: ми тука