Много голям, ще ни падне реномето на баровци !newcomer написа:myhata II написа:Напротив, спира ги...fighter написа:Ми то в Норт Ван е много по-хубаво отколкото във Ван.miteto написа:Ами на мен не сами пределно ясни, щото не съм живял нито в Брюксел нито във Ванкувър, та ми беше интересно да направя сравнението. Въпреки че ти май се опита да ме метнеш нещо, щото от всички възможни обяви в центъра на Ванкувър ми даде чак в съседния град, ама айдеMrGeek написа:И защо трябва да се обяснаваме толкова за неща, които са пределно ясни?
А изобщо не мога да разбера защо се опитвате да сравнявате Америка с Европа. Америка няма за цел да става изящна и изискана като Европа. Няма как да стане, времената когато са строили красоти като Саграда Фамилиа например, отдавна са отминали.
Смешно ми става когато големи хора, направили вече своя избор да живеят в Северна Америка почнат да се тюхкат що не са отишли в Саарбрюкен примерноСамолети има, контейнери да си пренесете багажа също, статута вече си го имате, нищо не ви спира.
Свършват кинтите и то предимно за глупости
На чужд гръб и 100 тояги са малко, затова ванкувърските баровци да се стегнат малко и да почнат да пеят истината !
тез ванкувърски баровци за тримата тенори ли става дума
те са като партизан,дупе на голо дава ,ма дума не казва,че после срама голям
От Канада в Европа
Re: От Канада в Европа
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Животът е труден само за мухите без глави.fighter написа: Коя истина Муха? Какво точно искаш да знаеш?
Колко е труден живота ли

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Мите, паралела не е много удачен защото единствената прилика м/у Бояна и Норт Ван е, че и двете са в подножието на планина. Бояна е една спалня, почти само с къщи - няма кой знае колко заведения, няма работа, неща които интересуват масовия мигрант от провинцията. Норт Ван си е град, сам по себе си и то доста атрактивен за по-голямата част от населението, град предлагащ всичко, каквото и центъра (каквото и да означава това) предлага.miteto написа:Ми то и в Бояна е по-хубаво от центъра на София, ама все пак в центъра наемите са по-високиfighter написа:Ми то в Норт Ван е много по-хубаво отколкото във Ван.
Ами проучват си хората, лошо няма. Ти като беше в България така ли се пренесе в Канада - реши един ден и на следващия се качи на самолета, не си проучвал в Интернет, не си се джавкал в БгКанадаfighter написа:Смешно ми става когато големи хора, направили вече своя избор да живеят в Северна Америка почнат да се тюхкат що не са отишли в Саарбрюкен примерноСамолети има, контейнери да си пренесете багажа също, статута вече си го имате, нищо не ви спира.
Найш колко хора има, по 2-3 пъти се местят ту обратно в БГ, айде пак в Канада, айде накрая някъде другаде
Не мога да разбера защо Мухата взима отношение по темата, при положение че не е стъпвал ни във Ван, ни в Брюксел

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Абе той щеше да идва тука.............Павел написа:
Не мога да разбера защо Мухата взима отношение по темата, при положение че не е стъпвал ни във Ван, ни в Брюксел

Даже, до колкото си смомням MrGeek беше наел червен килим, както и духовия оркестър на Ванкувърската пожарна за аерогарата.fighter написа:Абе той щеше да идва тука.............Павел написа:

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
Сега се сетих, защо Мухата все не идва - от толкова много кеш по джобовете, самолета не може да излетиtonich написа:Даже, до колкото си смомням MrGeek беше наел червен килим, както и духовия оркестър на Ванкувърската пожарна за аерогарата.fighter написа:Абе той щеше да идва тука.............Павел написа:
Не мога да разбера защо Мухата взима отношение по темата, при положение че не е стъпвал ни във Ван, ни в Брюксел![]()

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Тъй е като не си сменя манталитета и обича парите в КЕШ. 

Тони по хубаво от кеша няма, стига да го имаш обаче !tonny написа:Тъй е като не си сменя манталитета и обича парите в КЕШ.
Идваш от държава в която се работи основно КЕШ и след като кацнеш тук в Канада ще разбереш че и червения килим купен да те посрещнат на летището е купен на изплащане !

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Не знам кога си се прибирал последно, но и тук доста се използват (колкото и да ви е странно) други методи за плащане освен сухото. Аз лично имам 3 карти към само една банка и напоследък портмонето ми е все празно, не заради липса, разбира се...myhata II написа:Тони по хубаво от кеша няма, стига да го имаш обаче !
Идваш от държава в която се работи основно КЕШ и след като кацнеш тук в Канада ще разбереш че и червения килим купен да те посрещнат на летището е купен на изплащане !

Ти така и не ми отговори на въпроса West End, подходящ ли е за мен като нюкамър и каква ти беше ставката като моп-джия в началото, да знам какви тарифи да гоня.

Знаеш, че държа на мнението ти.

Дръж си ги за красота, в С. Америка е срамно да нямаш кеш в портфейла си !tonny написа:Не знам кога си се прибирал последно, но и тук доста се използват (колкото и да ви е странно) други методи за плащане освен сухото. Аз лично имам 3 карти към само една банка и напоследък портмонето ми е все празно, не заради липса, разбира се...myhata II написа:Тони по хубаво от кеша няма, стига да го имаш обаче !
Идваш от държава в която се работи основно КЕШ и след като кацнеш тук в Канада ще разбереш че и червения килим купен да те посрещнат на летището е купен на изплащане !![]()
Ти така и не ми отговори на въпроса West End, подходящ ли е за мен като нюкамър и каква ти беше ставката като моп-джия в началото, да знам какви тарифи да гоня.![]()
Знаеш, че държа на мнението ти.
А за мопката ставката си е една като цяло в Канада !
Даже мисля че във Ванкувър просташките работи са по ниско платени, а и недей забравя че жълтур да си там е предимство !
Та направо ако питаш мен, работата за теб става - " куче с каскет" !

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- optics
- Модератор
Аз от години нямам никакъв кеш в портмонето си !
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Викаш даже и с мопа не мога се уредя, дейба. Една цигулка и мечка не е ли по-доходоносно от куче с каскет.myhata II написа:А за мопката ставката си е една като цяло в Канада !
Даже мисля че във Ванкувър просташките работи са по ниско платени, а и недей забравя че жълтур да си там е предимство !
Та направо ако питаш мен, работата за теб става - " куче с каскет" !

Бате усещаш ли че тони върви по стъпките на пожарната, бас хващам че ванкувърските баровци вече са почнали да го избягват 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
myhata II написа:Бате усещаш ли че тони върви по стъпките на пожарната, бас хващам че ванкувърските баровци вече са почнали да го избягват
бе те едни баровци мани,мани
забравиха га буксуваха по ванкувърските баири със счупените нисани на първия сняг
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Така, такаа, айляк нали казахме да не се сравняваме с други хора и аз мога да те сравня с една гора идиоти ама не го правя нали.myhata II написа:Бате усещаш ли че тони върви по стъпките на пожарната, бас хващам че ванкувърските баровци вече са почнали да го избягват
1. Кои са тези баровци, да знам кои ме избягват.
2. Хипотетично (ако има такива), не ти ли е минавало през ума, че може да ме игнорират, защото комуникирам с хора като теб?

ПС: както ти обещах опитвам се да бъда обстоятелствен и систематизиран, да не те обърквам.