Колко сме, които чакаме покани за медицински? Хайде да си направим едно преброяване. Мисля, че не останахме много......
Не че това ще ми промени мрачното настроение...........писна ни това чакане

Моля, да се спестят мнения от рода, имайте търпение, като дойдете тука за всичко се чака, живейте си живота, използвайте времето да учите езика и пр.
Четири години вече.....да, използвахме времето мисля, че доста ползотворно - учихме и продължаваме да учим френски, макар че мотивацията ни вече е направо отрицателна. Не спираме да живеем и да се веселим, радваме се на прекрасните си деца, но искаме да имаме някаква яснота, да можем да си направим плановете и организираме нещата............
Яд ме е, ама много ме е яд, че явно няма ред в тази работа. Хора подали документи много след нас, вече са на финала.......
Не ме разбирайте погрешно, не завиждам на никой и се радвам за всички, които са успели - явно са имали повече късмет от нас. Да са живи и здрави само успех за напред

Написах мнението си съвсем спонтанно и може би след това ще го изтрия............но т.к. надувам главата само на съпруга си, за това как се чувствам, реших да проверя как е настроението сред останалите съмишленици...........
Всички ли чакащи имате промяна на статуса? Това се случва за първи път, да променят статуса преди да са изпратени покани за медицински. Какво ли означава? Някой от чакащите писал ли е писмо със запитване какво се случва с кандидатурата му, и ако е така дали е получил някаква информация, освен автоматичния отговор?
Пожелавам на всички от сърце, най вече ЗДРАВЕ и естествено СКОРОШНИ ПОКАНИ ЗА МЕДИЦИНСКИ!