7George написа:Татуировките, обсъдихме ли ги? Масово, на всякакви възможни места, направо като пандизчии са тръгнали. Предполагам, тия хора се чувстват безлични и невзрачни, та гледат по нещо да се открояват от останалите.
Не бих имал нищо против да имам една безлична и невзрачна жена като тази:
Като гледате на нея, като младо наточено парче с хубави татуси и тестостерона говори е едно, но какви картинки има!!! Особенно когато напреднат и годинките е умопомрачително.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
grozdan написа:
Идиотите от Скоша Банк ми пращат "специална" оферта за някаква върховна кредитна карта. Обикновено такива писма отиват директно в кофата, но това реших да го разгледам. Попълних апликацията онлайн, където нямаше поле да напиша reference number от поканата. Отговориха ми, че не покривам изискванията. Което пък не е вярно. Но нищо, след няколко месеца пак ще пратят. Не ми се разправя за глупости.
Забравих да пиша тука по-рано:
Реших, че е по-добре да проверя лично как стоят нещата и отидох в местния клон на Скоша. Викат: ама бай Гроздане, много са извинявами, вие вече сте одобрен, въобще не е било нужно да си губите времето да попълвате онлайн. Тя нашата система не е от най-добрите и някой се е престарал. Ей сега ще оправим нещата. Веднага се появи една синиор лелка, която ми обясни, че "те някой път в Торонто не знаят какво правят".
Извод:
Бий, за да те уважават!
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
7George написа:Татуировките, обсъдихме ли ги? Масово, на всякакви възможни места, направо като пандизчии са тръгнали. Предполагам, тия хора се чувстват безлични и невзрачни, та гледат по нещо да се открояват от останалите.
Не бих имал нищо против да имам една безлична и невзрачна жена като тази:
Ама ако прави повече от теб, ще стои ли с теб
Стик то твойта
Pointzero написа:
Какво да си помечтае - да я види човек сутрин рано без грим ли?
Лицето й е натруфено с помаден фотошоп.
Тоя змей на задника не се изчегърква лесно/въобще. Толкова ще ти е омръзнал да го гледаш и клатиш, че ще си мечтаеш за нещо с розово или еднородно мургаво дупе.
grozdan написа:
Идиотите от Скоша Банк ми пращат "специална" оферта за някаква върховна кредитна карта. Обикновено такива писма отиват директно в кофата, но това реших да го разгледам. Попълних апликацията онлайн, където нямаше поле да напиша reference number от поканата. Отговориха ми, че не покривам изискванията. Което пък не е вярно. Но нищо, след няколко месеца пак ще пратят. Не ми се разправя за глупости.
Забравих да пиша тука по-рано:
Реших, че е по-добре да проверя лично как стоят нещата и отидох в местния клон на Скоша. Викат: ама бай Гроздане, много са извинявами, вие вече сте одобрен, въобще не е било нужно да си губите времето да попълвате онлайн. Тя нашата система не е от най-добрите и някой се е престарал. Ей сега ще оправим нещата. Веднага се появи една синиор лелка, която ми обясни, че "те някой път в Торонто не знаят какво правят".
Извод:
Бий, за да те уважават!
гроздане ти за туй ли отиде в канада на кредитни карти ли да чакаш за да живееш
аз съм се върнал вече шеста година в българия мога да ти кажа ,че нямам кредитна карта даже и за 1 стотинка,ама не ми и трябва
нямам и дебитна,нито и банкова сметка
клиентите ми се разплащат единствено кеш и не разчитам на банкови кредити в ;труден; момент,а на личните си спестявания
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Бтв, днес се чудех, кое е женския род на 'дърт пръч'?
Не може да е дърта пръчка, защото става омоним и двусмислие със селска пръчка. Може би 'пръчкиня'?
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола