Мисля ясно го описах, че ДРУГИТЕ са агресивни спрямо мен. Аз лично не натрапвам мнението си ни най-малко. Да съм те ровил тебе лично дали да си в Денвър или Аляска!?pumpy написа:Поредния looser, който трябва да е аргесивен, за да оправдае решенията си ?turist написа:Ма знайш колко ми пука какъв ти е критерия за топло и студено, какъв е климата в Лавал и колко рекорда са Хчупени тая зима?ablood написа:Rhea, две зими подред наистина бяха тежки като последната дори счупи множество рекорди от векове насам. Даже и такъв любител на хладния климат като мен започна да се изнервя и недоволства.
Иначе аз си имам критерий за хубаво време - ако седя бездействащ на сянка по тениска и не ми е студено, значи ако се раздвижа, или изляза на слънце ще ми стане непоносимо горещо. Не напразно бързах да приключа със всички външни ъпгрейди по къщата, двора и колите преди началото на лятото.
Човек си взима лични решения и си действа. Не съм легнал да рева на никой! Странно обаче ако се изтърва да споделя, че ще се местя, повечето българи започват да ми реват и да ми обясняват колко не съм прав и колко се набутвам. И настава един вой и хленч, който се чудя как да отклоня. И се започва едно ровене в личните ми работи и опити за доказване, че 'няма далавера в местенето'. Аз давам ли им наклон къде да ходят и къде да остават. Ей го на, който му е кеф да си стои в Лавал и да си говори със съседите. Били много общителни се хвалят лавалци. А истината е, че и на тях им се иска, ама не им стиска! Аз какво съм им виновен, че да ми хленчат!?
Това е форум и всеки има разни права да споделя мнения и не трябва да иска разпешения от другите потребители за да го прави. Ако нещо не ти харесва, не го чети, толкова е просто, не ли ?
Да съм те ровил дали да пътуваш със самолет редовно до Канада?
Да съм ровил някой друг съфорумник къде да живее!?
Айде, цитирай ме!
В противен случай, очаквам извинение за писане на лъжа и демагогия!
Аз си пиша къде аз предпочитам. Перфектно знам, че не за всеки са валидни моите възможности.
Така както аз не съм зъболеркар, и се съобразявам с това, така и куцо и сакато няма какво да ми прави сметка на мен и моята професия и способности. Ако на филанкишията в Калифорния ще му е зле, щото е на социал и не вдява бъкел от нищо, аз може да взема с лекота 150к усд заплата. И ако за друг няма да е изгодна маневрата, то за мен ще е и още как!
Разликата е, че аз осъзнавам, че хората са различни, с различни семейни състояния, образование, способности, интелектуален капацитет, стаж и професия, и съответно възможностите и решенията къде да се живее са различни.
Но явно други хора не го осъзнават и си мерят с техния си бездарен аршин, МОЯ живот!
Чат ли си, или да го нарисувам следващия път?