Пияни емигранти се точат на Андреа

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Аватар
myhata II

Пияни емигранти се точат на Андреа

Мнение от myhata II »

Нашенците в Торонто се увъртяха около фолкаджийката, образуваха нерви на Кобрата

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1930833421"

:rock: :lol: :rofl: :rofl:

"1. gruh-gruh | 24.05.2015 21:05

ETO TAZI SLU4KA DA VI E ZA PRIMER KOI HODIAT NA TEZI "KONCERTI"- 6IFEORE, ZIDARO-MAZA4I, 4ISTA4I, OB6TI RABOTNICI I RAZNI OT TOZI BRAN6. UMNIA, OBRAZOVAN BALGARIN S SERIOZNA POZICIA V DOBRI OFISI, ISTINSKIA PROFESIONALIST, NE SE MAKNE PO TAKIVA NE6TA.......TE PROSTO NE SA INTERESNI ZA NEGO."
:rock:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
dersety

Re: Пияни емигранти се точат на Андреа

Мнение от dersety »

myhata II написа:Нашенците в Торонто се увъртяха около фолкаджийката, образуваха нерви на Кобрата

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1930833421"

:rock: :lol: :rofl: :rofl:

"1. gruh-gruh | 24.05.2015 21:05

ETO TAZI SLU4KA DA VI E ZA PRIMER KOI HODIAT NA TEZI "KONCERTI"- 6IFEORE, ZIDARO-MAZA4I, 4ISTA4I, OB6TI RABOTNICI I RAZNI OT TOZI BRAN6. UMNIA, OBRAZOVAN BALGARIN S SERIOZNA POZICIA V DOBRI OFISI, ISTINSKIA PROFESIONALIST, NE SE MAKNE PO TAKIVA NE6TA.......TE PROSTO NE SA INTERESNI ZA NEGO."
:rock:
Супер излагация,но както казваш нормално предвид контингента който е присъствал. :rock:
succes

Мнение от succes »

Ми ша се точат, тя като наизвадила матряла, как нема се точат.
То като да развяваш пържола пред гладно животно.
То освен това в Торонто с тоя контингент от черни наднормени негреси в анцузи направо да забравиш какво е "да се наточиш".
Що не се точат на Йълдъз Ибрахимова или на Райна Кабаиванска и много други истински певици например.
Аватар
dersety

Мнение от dersety »

succes написа:Ми ша се точат, тя като наизвадила матряла, как нема се точат.
То освен това в Торонто с тоя контингент от черни наднормени негреси в анцузи направо да забравиш какво е "да се наточиш".
Що не се точат на Йълдъз Ибрахимова или на Райна Кабаиванска и много други истински певици например.
Ммм дааа все едно да си облечен с червена блуза и да се чудиш,защо ли този разярен бик ме гони?хахах:))))
pumpy

Мнение от pumpy »

Е то иска ли питане ? Тя простотията ходи по хората, не по гората.....
Аватар
dersety

Мнение от dersety »

pumpy написа:
Правилно много,но лошото е че обикновено все в такава светлина се представяме пред света :n: :(
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

pumpy написа:
Защо в гората, където си ти на какво се "точат" на лосове ли!? Или въобще не се точат, а младите индианки направо ги изчезват.
Тя си е избрала как да се облича и в каква среда да се представая и все пак е по-добре от това да се точат на Брус Дженер или това:
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
pumpy

Мнение от pumpy »

Хе, хе...
Дали има тема, в която познатата форумна групичка, поради липса на аргументи няма да прибегне до похвата "ама вие защо си биете негрите и се напивате в кока кола?"........
speedy

Мнение от speedy »

dersety написа:
Правилно много,но лошото е че обикновено все в такава светлина се представяме пред света :n: :(
Това нещо няма нищо общо със света, а си е чисто българско събитие, независимо от адреса, на който се се случило. Светът и не подозира за случката.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
dersety

Мнение от dersety »

speedy написа:
dersety написа:
Това нещо няма нищо общо със света, а си е чисто българско събитие, независимо от адреса, на който се се случило. Светът и не подозира за случката.
Е разбира се,образно го казах.Естествено че си е за БГ "консумация" тази новина.Въобще даже незнам струва ли си да отделяме време и внимание на такива неща :x :x
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

dersety написа:Въобще даже незнам струва ли си да отделяме време и внимание на такива неща :x :x
Ти ще кажеш дали си струва, понеже си първият/та отговорил, след като никой друг не пожела да го направи цели 3 седмици. :D
Аватар
dersety

Мнение от dersety »

roumensp написа:
dersety написа:Въобще даже незнам струва ли си да отделяме време и внимание на такива неща :x :x
Ти ще кажеш дали си струва, понеже си първият/та отговорил, след като никой друг не пожела да го направи цели 3 седмици. :D
Хмм.. :D Предвид твоя коментар ще си позволя лека корекция на моя :D- "Въобще даже незнам струва ли си да отделяме много време и внимание на такива неща" :rofl:
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

pumpy написа:Хе, хе...
Дали има тема, в която познатата форумна групичка, поради липса на аргументи няма да прибегне до похвата "ама вие защо си биете негрите и се напивате в кока кола?"........
Аргумента ми е, че това "точенето" - простотията го има навсякъде по света и не е изключително бъргаска черта или явление.
Беше дадено определение, че с това се представяме пред света и ти го подкрепи с допълнението, че сме простаци.
Дори и с това да се представяхме пред света пак бих бил по-горд в сравнение с явлението от снимката която публикувах.
Колко местни - "чужденци" познавате, които да са чували за бг фолк-културата или свързаните с нея явления. Аз не познавам нито един. Единствено са чували за Стоичков и други спортисти свързани с интересите на дадения индивид. Обикновено повечето питат дали сме били част от СССР, дали говорим на руски в България и хубави ли са жените ни. Това е с което сме известни пред света.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
pumpy

Мнение от pumpy »

Kpetrov написа:
pumpy написа:Хе, хе...
Аргумента ми е, че това "точенето" - простотията го има навсякъде по света и не е изключително бъргаска черта или явление.
Беше дадено определение, че с това се представяме пред света и ти го подкрепи с допълнението, че сме простаци.
Дори и с това да се представяхме пред света пак бих бил по-горд в сравнение с явлението от снимката която публикувах.
Колко местни - "чужденци" познавате, които да са чували за бг фолк-културата или свързаните с нея явления. Аз не познавам нито един. Единствено са чували за Стоичков и други спортисти свързани с интересите на дадения индивид. Обикновено повечето питат дали сме били част от СССР, дали говорим на руски в България и хубави ли са жените ни. Това е с което сме известни пред света.
Аз написах само, че "простотията ходи по хората, не по гората". Ако ти под "хората" разбираш САМО "великия български народ" то това е твой проблем, не мой. Но не съм съгласен да ми приписваш неща, които не съм казал.
Въпрос на личен избор е дали да се гордееш с пиянство/простотия или толерантност, но не това е темата тук и аз нямам намерение да обсъждам личните ти предпочитания.
newcomer

Мнение от newcomer »

хм,аз миналия уикенд ходих до слънчев бряг и пиян до козирката българин не видях,освен леко почерпени и развеселени
докато освинен англичанин,германец и скандинавец всеки първи и всеки втори руснак

и като гледам англичани,германци и скандинавци какви извънземни селски мутри са и се чудя от кой боклук са ги събирали
наще чалгари пред тях направо ми изглеждат като нобелови медалисти
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Публикувай отговор