Да разбирам ли, че си чувстваш повече "protected" заради този закон? Ако да, как точно?roumensp написа:Да разбирам ли, че те е страх, че може да те обяват за терорист ей така, докато си седиш пред компютъра и пишеш във форума ?
Второкласни граждани или членове на профсъюза
Re: Второкласни граждани или членове на профсъюза
- roumensp
Безразличен ми е. Защо питаш, да не смяташ да си сменяш лайфстайла заради тоя закон ?miteto написа:Да разбирам ли, че си чувстваш повече "protected" заради този закон? Ако да, как точно?roumensp написа:Да разбирам ли, че те е страх, че може да те обяват за терорист ей така, докато си седиш пред компютъра и пишеш във форума ?
на тебе като ти е безразличен какво изобщо търсиш тази темаroumensp написа:Безразличен ми е. Защо питаш, да не смяташ да си сменяш лайфстайла заради тоя закон ?miteto написа:Да разбирам ли, че си чувстваш повече "protected" заради този закон? Ако да, как точно?roumensp написа:Да разбирам ли, че те е страх, че може да те обяват за терорист ей така, докато си седиш пред компютъра и пишеш във форума ?
- roumensp
Трябва да ти дам отчет ли ? Приеми, че съм тука, за да те дразня, така доволен ли си ?succes написа:на тебе като ти е безразличен какво изобщо търсиш тази темаroumensp написа:Безразличен ми е. Защо питаш, да не смяташ да си сменяш лайфстайла заради тоя закон ?miteto написа:Да разбирам ли, че си чувстваш повече "protected" заради този закон? Ако да, как точно?roumensp написа:Да разбирам ли, че те е страх, че може да те обяват за терорист ей така, докато си седиш пред компютъра и пишеш във форума ?
Ами питам понеже ти се интересуваше дали някой го е страх да не го обявят за терорист. И аз така се интересувам дали някой всъщност се чувства "protected". То никой няма да си смени лайфстайла заради тоя закон, но излишна власт в ръцете на бюрократите за кво точно допринася? Почва да ми прилича на изборната кампания на Буш през 2004, когато набираше точки сред избирателите като се справяше решително с всякакви съществуващи и несъществуващи заплахиroumensp написа:Безразличен ми е. Защо питаш, да не смяташ да си сменяш лайфстайла заради тоя закон ?miteto написа:Да разбирам ли, че си чувстваш повече "protected" заради този закон? Ако да, как точно?roumensp написа:Да разбирам ли, че те е страх, че може да те обяват за терорист ей така, докато си седиш пред компютъра и пишеш във форума ?
- roumensp
Изобщо не ме бъркат фобиите на някой и мисля че вече изказах мнение, че законът е недоносче от юридическа гледна гледка. Но едва ли е първият такъв, пък и се съмнявам, че ще е последният.miteto написа:Ами питам понеже ти се интересуваше дали някой го е страх да не го обявят за терорист. И аз така се интересувам дали някой всъщност се чувства "protected". То никой няма да си смени лайфстайла заради тоя закон, но излишна власт в ръцете на бюрократите за кво точно допринася? Почва да ми прилича на изборната кампания на Буш през 2004, когато набираше точки сред избирателите като се справяше решително с всякакви съществуващи и несъществуващи заплахиroumensp написа:Безразличен ми е. Защо питаш, да не смяташ да си сменяш лайфстайла заради тоя закон ?miteto написа:Да разбирам ли, че си чувстваш повече "protected" заради този закон? Ако да, как точно?roumensp написа:Да разбирам ли, че те е страх, че може да те обяват за терорист ей така, докато си седиш пред компютъра и пишеш във форума ?
Но като чета помиите на постоянно хленчещи лузъри като succes дето не бил виждал (цитирам барабар с правописа) "по агресивен и лицемерен цинизъм до сега от канадския" и се дразня.
на теб другите отчет ли трябва да ти даватroumensp написа:Трябва да ти дам отчет ли ? Приеми, че съм тука, за да те дразня, така доволен ли си ?succes написа:на тебе като ти е безразличен какво изобщо търсиш тази темаroumensp написа:Безразличен ми е. Защо питаш, да не смяташ да си сменяш лайфстайла заради тоя закон ?miteto написа:Да разбирам ли, че си чувстваш повече "protected" заради този закон? Ако да, как точно?roumensp написа:Да разбирам ли, че те е страх, че може да те обяват за терорист ей така, докато си седиш пред компютъра и пишеш във форума ?
Иначе гледай жена ти да е доволна
- roumensp
Доволна е, а ако ми платиш достатъчно и твойта ще остане доволна.
Ти така ли задоволяваш твойта, като плащаш на други, предполагам и ако баща ти така е правил, по доволна от майка ти нема се намериroumensp написа:Доволна е, а ако ми платиш достатъчно и твойта ще остане доволна.
- roumensp
succes написа:Ти така ли задоволяваш твойта, като плащаш на други, предполагам и ако баща ти така е правил, по доволна от майка ти нема се намериroumensp написа:Доволна е, а ако ми платиш достатъчно и твойта ще остане доволна.
Сори, ама няма да ти отговоря, прочети подписа/дисклеймъра на другия лузър - Ивалинчо.
- roumensp
Има една статистика за "Internet censorship and surveillance", според която Щатите, Русия и Китай попадат в една и съща категория - най-лошата ("Enemies of the Internet"). Интересното е, че и Англия е сложена в същата категория, барабар с кубинците и Северна Корея.speedy написа:И ако пишете от Щатите, гледайте да не си триете History от Firefox-а, че в замяна на загубване на канадското гражданство, може да ви удължат престоя там с 20 годинки...
http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_c ... by_country"
В същото време "лицемерният цинизъм" на канадците явно им помага да се закрепят на другия край на скалата.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Веднъж изразих мнение, че много от пишещите тук "анти-комунисти" ще приемат комунизма присърце, само той да е поднесен прилежно с нотка западна пропаганда и под знаме с цвят различен от червения.roumensp написа:Безразличен ми е. Защо питаш, да не смяташ да си сменяш лайфстайла заради тоя закон?miteto написа:Да разбирам ли, че си чувстваш повече "protected" заради този закон? Ако да, как точно?roumensp написа:Да разбирам ли, че те е страх, че може да те обяват за терорист ей така, докато си седиш пред компютъра и пишеш във форума ?
Явно не съм бил далеч от истината. Вчера им целува краката, днес ти е безразлично, а утре, когато настане момента да те е страх ей така, докато си седиш пред компютъра и пишеш във форума ще е късно да направиш каквото и да е.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
- roumensp
Големи глупости пишеш .... какъв комунизъм и анти-комунизъм те гонят пак ?
Ако беше толкова загрижен за правата и свободите, нямаше да се занимаваш с това недомислие, а щеше да реагираш, когато приемаха прословутата Bill C-51 и поне да се подпишеш на петицията срещу нея, но сигурно не си и разбрал, че има такова животно ... Знам че да се правиш на революционер по форумите (Венсеремос!) е по-интересно занимание от това да подписваш петиции, ама няма голяма полза.
ПП
Смотаняците либрали, начело с Трюдо също подкрепиха C-51, можеш да гласуваш за "промяна" (най-вече данъчна) на следващите избори.
Ако беше толкова загрижен за правата и свободите, нямаше да се занимаваш с това недомислие, а щеше да реагираш, когато приемаха прословутата Bill C-51 и поне да се подпишеш на петицията срещу нея, но сигурно не си и разбрал, че има такова животно ... Знам че да се правиш на революционер по форумите (Венсеремос!) е по-интересно занимание от това да подписваш петиции, ама няма голяма полза.
ПП
Смотаняците либрали, начело с Трюдо също подкрепиха C-51, можеш да гласуваш за "промяна" (най-вече данъчна) на следващите избори.
- Stoynev
- Обратна връзка:
Една интересна статия за това какво може да ти се случи в южната съседка
http://www.nytimes.com/2015/06/11/us/wh ... .html?_r=0"
http://www.nytimes.com/2015/06/11/us/wh ... .html?_r=0"
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Сигурно съм разбрал, че има такова животно, като Bill C-51, а сигурно това за което говорим в момента е част от същата политика или греша? А ако въобще мислиш, че съм загрижен за конкретен закон или предложение... много се лъжеш.roumensp написа:...
Правя се на революционер, грешка! В по голямата си част ми е като забавление, като гледам как се надъхват вярващите си в борбата срещу тероризма, а ме венсеремосват в същото време.
Кеде видя някога да съм казал, че гласувам за смотаняците либрали?!
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.