Пълномощно с изтекла лична карта
Пълномощно с изтекла лична карта
Налага ми се да направя пълномощно на баща ми да ме представя в БГ, за целта трябва да отида в посолството в Отава и да заверя пълномощното. Проблема е че личната карта и Бг паспорт са изтекли, дали ще мога да въпреки това да направя легално пълномощно или пък да използвам документ от Канада, шофиорска книжка, или нещо друго, канадски паспорт нямам.
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Пълномощно с изтекла лична карта
Нямаш грижи.
Жена ми ходи до Отава и направи пълномощно с канадските си документи.
Жена ми ходи до Отава и направи пълномощно с канадските си документи.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Благодаря за отговора Аблоуд, за каво беше пълномощното, на мен ми трябва за продажба на ниви, и какви бяха канадските документи, нямам канадски паспорт ...
- ablood
- Обратна връзка:
Също за имот беше, но тя има спомени, че са и искали паспорт, а бе само шофьорска книжка. Не е сигурна.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Смени си личната карта. В чужбина става за 3 месеца. Аз навремето вадих пълномощно за продажба и като ми изтече срока на личната карта трябваше да правя ново пълномощно с номера на новата. Шофьорската книжка в БГ никъде не се приема за документ за самоличност.
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
- optics
- Модератор
Едно е ясно - с изтекла карта не става.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Аз правих спешно пълномощно за изкарване на паспорти на децата в Бг. Направиха го с канадския паспорт, но записаха и ЕГН-то ми в пълномощното.
В България са се мръщили доста и единственото спасение е било ЕГН-то, така че пълномощното с канадски документи е на кантар.
Ако нямаш опция да чакаш, включете в пълномощното и изтеклите Бг. документи иначе...
В България са се мръщили доста и единственото спасение е било ЕГН-то, така че пълномощното с канадски документи е на кантар.
Ако нямаш опция да чакаш, включете в пълномощното и изтеклите Бг. документи иначе...
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Аз бих питал тук:
По-сигурен източник на инфо от тези двете няма, защото те, в крайна сметка са свързани с цялата процедура.
И другото място, където бий питал е нотариуса в България, който ще извършва транзакцията.Посолство на Република Българияв Канада
Адрес: 325 Stewart Street, Ottawa, Ontario, K1N 6K5, Canada
Телефон: +1 613 789 3215
Факс: + 1613 789 35 24
Дежурен телефон в извънработно време:
+ 1 613 316 1998
Работно време (консулски отдел): 09.30 - 12.30 ч.
E-mail: Embassy.Ottawa@mfa.bg
По-сигурен източник на инфо от тези двете няма, защото те, в крайна сметка са свързани с цялата процедура.
Да благодаря питах и не става, снощи беше затворено та затова писах във форума.