Противоречието е, че си изпуснал сочната къща защото си търсил сам без агент и не си имал достъп до пресните "изгодни" оферти, а за втората къща си направил пак същото намерил си я сам и агента само е финализирал. Демек вероятно си изпуснал или е можело да изпуснеш още по-сочна оферта/и.ablood написа:Не пъм писал, че съм изпуснал и втората къща. Обадих се на агент и финализирахме сделката. Какво противоречие?todor73 написа:Знаех че така ще стане, ама хайде уйдисвам ти на акълаablood написа:[quote="todor73"И аз бях абсолютно скептично настроен, но след като безславно изпуснах супер-сочна къща в съседство до мен, за следващата се обадих на агент единствено да финализира сделката.![]()
Това "за следващата се обадих на агент единствено да финализира сделката" как да го разбирам, оставам с впечатление че си си я намерил сам и си викнал агента само да финализира сделката ... изпуснал си и тази къща ли, оттам идва и противоречието.

Противоречието е че не си направил каквото съветваш - да се търси чрез агент, а си търсил пак сам.