А ние, които пратихме вече доп.докс, някаква обратна информация дали ще получим или да се настройваме на отпускарска вълна

Заповядай линка с точките http://www2.publicationsduquebec.gouv.q ... I0_2R2.htm"vlaleva написа:За престоя-при престой от 2 седмици до 3 месеца дават една точка.
Някой може ли да ми прати един линк къде указваха точките са езиците?Имам спомен,,че след като изпратихме документите,започнаха да дават точки само за ниво В2 и нагоре,а нашите сертификати не стигат чак до В2 и може би затова не ни дават точки...Не мога да намеря къде точно го пише...
Акюзето ви е от 04 април 2014. За тях това е моментът, от който започва разглеждането, а не от датата на получаване на документите. Поне такива са наблюденията ми през последните няколко години.vlaleva написа:Сърдечно благодаря за линка!Точно това търсех!Явно трябва да гоним ниво В2...
И все пак накрая на текста в този линк пише,че:
Les dispositions du présent règlement ne s'appliquent pas à une demande de certificat de sélection à titre de travailleur qualifié présentée au ministre avant le 1er août 2013 et dont l'examen préliminaire a débuté.
Това не би ли трябвало да означава,че след като сме изпратили документите си в края на юни,може би все пак би трябвало да ни разглеждат по правилата преди 1и август?
Могат да се явят на Tefaq. Няма нужда да чакат и да се надяват на дати, просто трябва да предупредят във фр. институт 10 дена по -рано кога искат да се явят.velkov написа:По добре вижте дали има дата да се явите за В2, пък другото може да го мислите допълнително. Преди време като гледахме за дати се оказа, че е почти невъзможно да се запишеш за изпит, да минеш и да си вземеш резултата в тези 90 дни.