ПОКУПКА НА КЪЩА КОЙ АГЕНТ ДА ИЗБЕРА?
-
ПОКУПКА НА КЪЩА КОЙ АГЕНТ ДА ИЗБЕРА?
Моля изкажете мнението си за агентите на недвижими имоти кой агент да избера за предстояща покупка?

Re: ПОКУПКА НА КЪЩА КОЙ АГЕНТ ДА ИЗБЕРА?
Кажи за кой град става въпрос и дали държиш агента да е българин или не?
- klisurov
- Обратна връзка:
Ние купихме къщата без агент.
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
- Bistra
- Напуснал форума
И аз я познавам. Много е точна!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- roumensp
Много се радвам за нея, но не знам как ще ми помогне, ако живея в Торонто или Ванкувър. Отворилият темата така и не каза за кой град става дума или викаш щом не го споменава, значи е в Монреал.Bistra написа:И аз я познавам. Много е точна!

Ей няма да се научиш, човекоroumensp написа: Отворилият темата така и не каза за кой град става дума или викаш щом не го споменава, значи е в Монреал.

Монреал си е центъра на Канада.
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
- roumensp
Имаше една песен "Монреал, братче, центъра на просветата ...." 

Ние също използвахме realtor / mortgage associate и сме изключително доволни .
Бих препоръчала ако знам поне за коя провинция е въпроса ..
Бих препоръчала ако знам поне за коя провинция е въпроса ..
"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."
Никола Вапцаров
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."
Никола Вапцаров
IMPERATORA може да построи всички реалтори от империята, и да избере подходящ.
Освен това реалтора може и да бъде сменян в движение, ако първия не ви задоволява. Обаче със всеки един се подписват бумаги за определени условия на ползването му.

Освен това реалтора може и да бъде сменян в движение, ако първия не ви задоволява. Обаче със всеки един се подписват бумаги за определени условия на ползването му.
Embrace your climate change!
- Bistra
- Напуснал форума
Само, ако си продавач. Ако си купувач, не могат посмърно да те накарат да подписваш нещо.7George написа:Обаче със всеки един се подписват бумаги за определени условия на ползването му.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

За какво ти е агент в началото, всеки ден по 15 минути преглеждане на имотите по зададени критерии стигат, след седмица ще се ориентираш на пазара, ще видиш че не излизат тонове нови обяви, така че не е сложно. В крайна сметка ти си знаеш най добре какво търсиш и е глупаво да се ограничаваш с това което агента ще ти предложи. След като ти е харесало нещо, обаждаш се на агента на обявата или на твоя агент ако си си избрал някой де.
...повторение стана
Новите имоти, излизащи на пазара, се виждат примерно само в сайта реалторите първите 24 часа, преди да станат публични. Ако този е пекан, ти ги праща на имейли, да имаш инфото предварително. Всичко зависи от пазара и от критериите ти за избор, разбира се.
Embrace your climate change!
- Bistra
- Напуснал форума
Тц, не познахте! Има изгодни имоти, на които агентът умишлено не дава адрес. Така че какво като го видите на сайта? Може да е навсякъде.
Ние така си купихме нашата къща. Без агент разбира се. При такива имоти комисионната не се дели между двама, щото престават да са изгодни.

Ние така си купихме нашата къща. Без агент разбира се. При такива имоти комисионната не се дели между двама, щото престават да са изгодни.