Продава се...
- pantera
- Обратна връзка:
Продава се...
Продава се детско легло от 0-до 4-5 годишно дете.3 нива,матрак включен и други подаръци.Комод с 3 чекмеджета същият цвят.закупени от бо бебе.Цена на леглото 130,комода 120 .Продава се също детско легло 5-10 години единично.Закупено от Икеа-цена 70 долара.Обявата е за Монреал.При интерес пишете на лични ще ви изпратя снимки.
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
Re: Продава се...
Aз говоря и пиша свободно доста езици, но се затрудних с това какво означава думата "комод" на български език (срамувам се за което), но нали чичко Гугъл знае всичко и го попитах...
За тези от Вас които също се затрудняват с посочената дума той каза, че"комод" на български език означава "скрин". Не си мислете, че жената си продава детето за 120$.
За тези от Вас които също се затрудняват с посочената дума той каза, че"комод" на български език означава "скрин". Не си мислете, че жената си продава детето за 120$.
- pantera
- Обратна връзка:
Искам да те попитам -интересували те какво продавам или не.Заради теб могат да изтрият обявата,защото си на всяка манджа мирудия.Ако не знаеш какво е ще ти дам номера да ми звъннеш да ти обясня,защото нямам време да си щракам по клавиатурата.Прегледах набързо профила ти и видях ,че и ти не си цвете за мирисане с писането,но на другите намираш кусури.Айде лек ден.
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
Да, от малък съм любознателенpantera написа:Искам да те попитам -интересували те какво продавам или не.

На твое място бих казал благодаря, че ми повдигаш темата, а също бих я публикувал и в масовите сайтове с основна дейност - подпомагане на търговията с втора употреба стоки. Шанса да се отървеш от ненужните вещи е доста по-голям.pantera написа:Заради теб могат да изтрият обявата,защото си на всяка манджа мирудия.
Бих казал - хайде няма нужда да ми даваш телефона си, имам добро семейство и жена която някакси успява да ме изтърпи, въпреки че не съм лесен характер.pantera написа:Ако не знаеш какво е ще ти дам номера да ми звъннеш да ти обясня,защото нямам време да си щракам по клавиатурата.
Твърде възрастен съм за да се променям. От 18 годишен живея сам, извън България (Франция, Англия, Южна Корея и сега Канада, а преди френската гимназия 7 години в Мароко) и благодарение на този профил успявам да оцелявам.pantera написа:Прегледах набързо профила ти и видях ,че и ти не си цвете за мирисане с писането,но на другите намираш кусури.
Take care of yourself first or you will have nothing left to give others.
А първите седем години къде си живялanalgin написа:Твърде възрастен съм за да се променям. От 18 годишен живея сам, извън България (Франция, Англия, Южна Корея и сега Канада, а преди френската гимназия 7 години в Мароко) и благодарение на този профил успявам да оцелявам.
Take care of yourself first or you will have nothing left to give others.

Можеш да задоволиш любопитството си в млекарско-фермеските теми, там някъде писах за това. Аз съм наследник на насилствено урбанизирани селяни.
Нека да спрем да спамим защото после ще ни обвинят, че заради нас "КОМОДА" не е продаден.
Нека да спрем да спамим защото после ще ни обвинят, че заради нас "КОМОДА" не е продаден.
Няма да се притесняваш, не си ми интересен, ще те оставя на мира.analgin написа:Можеш да задоволиш любопитството си в млекарско-фермеските теми, там някъде писах за това. Аз съм наследник на насилствено урбанизирани селяни.
Аналгинчо, има едно заболяване НАРЦИСИЗЪМ се зове
никак не е зле да се попрегледаш