Работа зареждане на магазини към Première moisson-Монреал

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Публикувай отговор
Аватар
hellstorm
Обратна връзка:

Работа зареждане на магазини към Première moisson-Монреал

Мнение от hellstorm »

Освобождават се две места засега само за събота и неделя за доставка на хляб по магазини. Описание : започва се 1,30 или 2 часа нощта зависи от поръчките. Отива се във фурната и по фактурите нареждаш хляба в касетки за всеки магазин. Използва се кола на собственика на фирмата или миниван или бус и се разнасят по околните на Монреал магазини ( или в Монреал). Обикновено се свършва към 8,30. Заплащането е 100 долара на курс ( вечер ) на чек като се водиш като автономен работник. Предполагам ще има и възможност за повече дни защото има промени в момента към маршрутите но засега казаха събота и неделя. Изисквания френски език на някакво ниво поне да се разбирате с клиентите горе долу. Собственика на фирмата е от Молдова така че руски също помага всички - колеги говорят руски без мен :)
Оставям номера на шефа Корин се казва който проявява интерес да се разбере с него( руски, френски,английски или румънски) (514)776-9538
Ако нещо не съм написал и някой иска допълнителна информация на лични съобщения ще му отговоря (ще влизам в форума поне веднъж на ден докато е валидна обявата).
Je respecte ton avis, mais c'est pas le mien donc c'est pas le bon.
Аватар
analgin
.

Re: Работа зареждане на магазини към Première moisson-Монреа

Мнение от analgin »

Интересно, още никой не те е наплюл за това, че си позволяваш да обявяваш работа на чек в Квебек :) , при това и парите трябва да се заработват, а не идват на готово.
bengazi

Мнение от bengazi »

чета форума от доста време, и то най вече относно частта му за подаване на документи, защото ние сме съвсем в началото на процедурата(макар и вече на 38години:):):))
Позволявам си да пиша тук само поради една единствена причина.Искрено се възмущавам от всички които лъжат,"плюят" и с нищо не помагат на новопристигналите а сякаш се стремят да ги разочароват и откажат(това не се отнася разбира се за всички пишещи, но за съжаление за доста голяма част от участниците)
Аз благодаря на всички за полезните съвети и мнения, включително и на тези като автора на тази обява, макар лично мен да не ме засяга.Никой вас или поне много малко са наясно колко спасително могат да подействат тези дори малки и нископлатени работи на новодошли емигранти.Аз лично бях в такава ситуация през 2004г. в Монреал като новопристигнал с 1800долара в джоба тъкмо за 3 наема, като един платих и един предплатих. Айде сега можете да сметнете как се чувствате с 800долара на 26години и почти без никакви познати да не говорим за близки и приятели.Така че поговорката "сития на гладния не вярва" не я пожелавам никой да я изпита в частта и на "гладен"
Призовавам всички здравомислещи и добри хора да продължат да помагат и да пускат обяви за работа, квартири и всичко каквото могат да помогнат и да не обръщат внимание на язвителните коментари и забележки.
Успех на всички и бъдете добри!
15/10/2013 документи
01/04/2014 изтеглени пари
15/04/2014 AR
22/04/2015 доп. документи
26/09/2015 Certificats по пощата
13/10/2015 Sydney
19/04/2016 processing
08.07.2016/15.07.2016 - Examens médicaux/passés
03.10.2016/17.11.2016-покана визи/визи
IFF

Мнение от IFF »

analgin написа:Интересно, още никой не те е наплюл за това, че си позволяваш да обявяваш работа на чек в Квебек :) , при това и парите трябва да се заработват, а не идват на готово.
Ни мога да разбера какво те учудва, обявата си е напълно изчерпателна и ясна. Ако бях новопристигнал, щях да се обадя веднага на човека.
Публикувай отговор