Работа

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Публикувай отговор
miteto
Модератор

Re: Работа

Мнение от miteto »

ablood написа:Факт е, че тези агенции делят работниците на категории:

Качествените изпращат на пълна заетост при най-важните клиенти.
Посредствените използват пълноценно, но при по-непретенциозни клиенти.
Проблемните раборници държат като последна резерва и им се обаждат само когато са на зор.
Ок, ясно - но това е много общо. В тази тема аз виждам, че първия пост е конкретна обява "Свободни позиции за обща работа в склад за мъже".
Ти гарантираш ли, че става въпрос за постоянна работа, 8 часа на ден? Т.е. това, което IFF каза не е вярно според теб - "Обявата е за разтоварване на камиони - работа от време на време, днес два часа, утре пет, а пък вдругиден стоиш и чакаш"?
scoubidou

Мнение от scoubidou »

ablood написа:
miteto написа:Аз мисля, че информацията, която scoubidou даде е доста полезна - а именно, че тези работи не гарантират пълен работен ден, а тук-там по 2-3 часа.
Това е така, ако го приемеш за чиста истина.

Факт е, че тези агенции делят работниците на категории:

Проблемните раборници държат като последна резерва и им се обаждат само когато са на зор.

Естествено въпросният човек е много квалифициран, но по някаква необяснима причина е дискриминиран от гадната "агентка".
"Агентката" ти не е гадна, просто е надута, а аз такива хора не понасям. Молеше ме да не се махам, където и да ме пратеше ме искаха и на другия ден ако има работа, Oбяснаваше ми как едно време имало много работа и била уредила доста българи, за някакво голф игрище и подобни, не помня вече, че беше отдавна. При тая криза сега, не вярвам да е по-различно, само че тази агенция има голямо текучество, хората не се задържат и им трябват нови кадри постоянно.
scoubidou

Мнение от scoubidou »

miteto написа:
ablood написа:Факт е, че тези агенции делят работниците на категории:

Ок, ясно - но това е много общо. В тази тема аз виждам, че първия пост е конкретна обява "Свободни позиции за обща работа в склад за мъже".
Ти гарантираш ли, че става въпрос за постоянна работа, 8 часа на ден? Т.е. това, което IFF каза не е вярно според теб - "Обявата е за разтоварване на камиони - работа от време на време, днес два часа, утре пет, а пък вдругиден стоиш и чакаш"?
Гарантира дръжки, при мен беше точно така.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Гарантира НИЩО естествено.

Да сте виждали някой някога сериозно да рекламира, или обявява нещо гарантирано, без да е наясно какво конкретно ще получи насреща?

Това е като да отговориш на обява за запознанство с цел брак, да си покажеш цялата селяния на първата среща и после да ревеш, че си излъган и отхвърлен.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
IFF

Мнение от IFF »

scoubidou написа:
ablood написа:
miteto написа:Аз мисля, че информацията, която scoubidou даде е доста полезна - а именно, че тези работи не гарантират пълен работен ден, а тук-там по 2-3 часа.
Това е така, ако го приемеш за чиста истина.

Факт е, че тези агенции делят работниците на категории:

Естествено въпросният човек е много квалифициран, но по някаква необяснима причина е дискриминиран от гадната "агентка".
"Агентката" ти не е гадна, просто е надута, а аз такива хора не понасям. Молеше ме да не се махам, където и да ме пратеше ме искаха и на другия ден ако има работа, Oбяснаваше ми как едно време имало много работа и била уредила доста българи, за някакво голф игрище и подобни, не помня вече, че беше отдавна. При тая криза сега, не вярвам да е по-различно, само че тази агенция има голямо текучество, хората не се задържат и им трябват нови кадри постоянно.
Добре де, тази агенция само за товаро-разтоварни работи ли е? По принцип агенции от този тип предлагат работници за всякакъв вид неквалифицирана работа.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

scoubidou написа:"Агентката" ти не е гадна, просто е надута, а аз такива хора не понасям. Молеше ме да не се махам...
Опитвам се да си представя как надуто ти се е молила. :lol:

И хем нямало работа, хем те молили да не се махаш.

Яко са ме лъгали жена ми, Скот, няколкото работници, които лично познавам... Изобщо не схващам как изобщо съществува от няколко десетилетия тази борса, наемайки хора за по 2 часа на ден. Сигурно пари перат, наркотици, оръжие...
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

КЕШ ли плащат тая почасова нередовна работа ? ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

ablood написа:Яко са ме лъгали жена ми, Скот, няколкото работници, които лично познавам...
Ами тя жена ти може цял живот така да те лъже и не само със Скот, ами със всеки срещнат и ти никога да не разбереш даже или поне последен... :lol:
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
IFF

Мнение от IFF »

scoubidou написа:"Агентката" ти не е гадна, просто е надута, а аз такива хора не понасям. Молеше ме да не се махам...
Сигурно не си си бил направил 3-те месеца, това е едно от изискванията за да си вземе комисионата :rofl: :rofl: :rofl:
velvet19

Мнение от velvet19 »

Мизерна работа с мизерно заплащане... :o
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Да разведрим малко обстановката, че селянията прекалено изкристализира. ;)
https://www.youtube.com/watch?v=fqMujHAEl3M"
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
IFF

Мнение от IFF »

Bistra написа:Да разведрим малко обстановката, че селянията прекалено изкристализира. ;)
https://www.youtube.com/watch?v=fqMujHAEl3M"
И от мене едно предложение
https://www.youtube.com/watch?v=w2ZSuJ1qpQo"
scoubidou

Мнение от scoubidou »

ablood написа:Гарантира НИЩО естествено.

Да сте виждали някой някога сериозно да рекламира, или обявява нещо гарантирано, без да е наясно какво конкретно ще получи насреща?

Това е като да отговориш на обява за запознанство с цел брак, да си покажеш цялата селяния на първата среща и после да ревеш, че си излъган и отхвърлен.
Смешник, ето ти нормална обява за работа от типа на тази в твойта агенцийка:
Les placements Télé-Ressources Ltée

mai 6, 2015

Préposés au déchargement

Plusieurs postes disponibles

HORAIRE : jour et de soir
Salaire : à discuter

• Décharger et déplacer des produits et des matériaux, à la main ou à l'aide d'accessoires de manutention
• Aider à l'entretien des aires de travail

Exigences du poste :

• Secondaire 5
• Apte au travail physique, dynamique
• Disponible rapidement et débrouillard

Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

scoubidou написа: Смешник, ето ти нормална обява за работа от типа на тази в твойта агенцийка:

mai 6, 2015

Préposés au déchargement

• Décharger et déplacer des produits et des matériaux, à la main ou à l'aide d'accessoires de manutention

Exigences du poste :

• Secondaire 5

Като гледам няма измама. Всичко си е описано с изключение на заплатата. Кое точно не беше разбрано и се почувствувахте излъгани? Че заплащането не е "под масата" на черно? :$
Ми то не е нужно да имаш виШо образУвание за да се досетиш, че нещо, което се рекламира в публичния сектор не може да е незаконно. :rofl: :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
scoubidou

Мнение от scoubidou »

Bistra написа:
scoubidou написа: Смешник, ето ти нормална обява за работа от типа на тази в твойта агенцийка:

mai 6, 2015

Préposés au déchargement

Exigences du poste :

• Secondaire 5

Като гледам няма измама. Всичко си е описано с изключение на заплатата. Кое точно не беше разбрано и се почувствувахте излъгани? Че заплащането не е "под масата" на черно? :$
Ми то не е нужно да имаш виШо образУвание за да се досетиш, че нещо, което се рекламира в публичния сектор не може да е незаконно. :rofl: :D
:lol:
Публикувай отговор