ivalin написа:За заплащането не съм писал, че е ОК, а, че няма да го коментирам.
Ако не беше ОК щеше да го коментираш и още как. Ти какви ли не измишльотини написа, та за това ще си затраеш. Мислиш, че не си ни ясен ли? Или да кажа "
повече от ясен"?
ivalin написа:И не, че само моя човек не знаеше за каква работа става въпрос, ами и твоятата фирма посредник, за която дереш земята.
Това е най забавното - нито една от заинтересованите страни не е наясно какво се иска/очаква отсреща, ама ти все пак тръбиш, че е "
100% измама".
Да ходя да се оправдавам, че намам сестра и че не получавам процент от шемета Скот?!? Нема начин.
ivalin написа:Повече от сигурен източник е без кавички, разбирай го както искаш, но като казвам сигурен значи сигурен и нищо повече или по-малко, ясно...?!
Напълно "ясно" ми е, просто не ти вярвам. Ясно?
Тази агенция наистина е доста долнопробна, а и Скот хич не ми е симпатичен, но много българи си изиграха правилно картите и се възползваха от нея за стъпване на килимчето. Други "недооценени таланти" си останаха на ниво последна резерва хамалин и раздуват басни за да оправдаят собствената си неспособност.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.