Тази сутрин на дейкеъра сложили един плакат, ако сме имали излишни триколки, да им ги дарим, за да можели да си ги карат децата в двора. Абе аз за какво ви плащам почти 1000 долара на месец бе?

За мен лично това е ок - ако имаш излишни, защо да идат на бунището вместо да ги търкалят децата в двора? Така поне знаеш къде и за какво отива дарението. Много по-добре, отколкото разни "charity" дето по-малко от 1/3 от дарените суми отиват за каузата и се оказва че просто плащаш заплатите на една администрация че и някъв си "CEO" на всичкото отгореMarto написа:По принцип харесвам това, че благотворителността тука е доста развита, ама понякога прекаляват.
Тази сутрин на дейкеъра сложили един плакат, ако сме имали излишни триколки, да им ги дарим, за да можели да си ги карат децата в двора. Абе аз за какво ви плащам почти 1000 долара на месец бе?![]()
Опс......miteto написа:За мен лично това е ок - ако имаш излишни, защо да идат на бунището вместо да ги търкалят децата в двора? Така поне знаеш къде и за какво отива дарението. Много по-добре, отколкото разни "charity" дето по-малко от 1/3 от дарените суми отиват за каузата и се оказва че просто плащаш заплатите на една администрация че и някъв си "CEO" на всичкото отгореMarto написа:По принцип харесвам това, че благотворителността тука е доста развита, ама понякога прекаляват.
Тази сутрин на дейкеъра сложили един плакат, ако сме имали излишни триколки, да им ги дарим, за да можели да си ги карат децата в двора. Абе аз за какво ви плащам почти 1000 долара на месец бе?![]()
Това е култово! При положение, че всички разходи, за каквито може да се сетиш в дейността на една фондация са отразени в другите пера, то това многозначително "Other Expenses" с внушителния си размер на върха от 34% просто кърти мивки.Marto написа:Най-добре давайте пари на Бил и Хилари![]()
Абсолютни капути.. Днес ходих да се "разправям" с Роял Банк. Казах им че ще сменя финансоват институция и те ми казаха "ОК"dtodorova написа:Канадската банкова система.... Е няма друга такава.
Бил съм свидетел на точно същата случка само че в TDivandaman написа:Абсолютни капути.. Днес ходих да се "разправям" с Роял Банк. Казах им че ще сменя финансоват институция и те ми казаха "ОК"
+1dtodorova написа:Канадската банкова система.... Е няма друга такава.
Личи си, че си клиент на CIBC, тия пристигат на килограм.optics написа:Да не би да е била AERO-GOLD ? Отиват в коша директно.
Не, Visa Infinite, 4% cash back, waived first year fee. То и затова ми станA интересно. Сигурен съм, че ако им се обадя ще се извинят за "недоразумението", но съм над нещата. Те трябва да ме търсят, не аз тяхoptics написа:Да не би да е била AERO-GOLD ? Отиват в коша директно.