Нищо лошо няма!Pointzero написа:Че какво му е лошото да се събираш с българи?
Пак го извъртате както ви изнася.
Всеки да се събита с когото иска, свят голям!

Нищо лошо няма!Pointzero написа:Че какво му е лошото да се събираш с българи?
Викаш по-важно е да спестиш на гърба на приятелите си. Ами ако някой се контузи какво правим?IFF написа: Как ще ги гърбиш, като никой нямаше да дойде, от "приятелите" ти.
Кво да спестиш, като почерпиш после и идва по-скъпоgrozdan написа:Викаш по-важно е да спестиш на гърба на приятелите си. Ами ако някой се контузи какво правим?IFF написа: Как ще ги гърбиш, като никой нямаше да дойде, от "приятелите" ти.
Икономията е майка на мизерията!
ablood написа:Докато не ти помогне да заровиш труп, не бъди толкова сигурен в приятелството му!
Мъжко дупе само веднъж се ....Chanliev написа:Доста годинки се търколиха в Канада, но не съм чул за действащ клуб или форма на съединили се българи, за да работят за общия си интерес в тази страна (не броя църковните ни събирания). Може и да не съм достатъчно просветен, сигурно някой ще ме осветли по този важен за развитието на едно общество въпрос. В България разделението може и да се каже е "разбираемо", но какво ни пречи тук? Една информация от българи професионалисти, умни хора на куп няма да намериш в Канада. От индивидуалните мнения може и да се объркаш. Имах едно време един проблем, подписах предварителен договор за покупка на жилище и се наложи да го разваля. Е, няма към кого да се обърнеш да ти кажат начин, всички обобщаваха, че ще плащам неустойки, но това бяха само индивидуални мнения. Но пък то имало начин - отплеснах се.
Та въпроса е, има ли сдружения по интереси в Канада или всички сме индивидуалисти?
Предлагам модераторите на форума да открият Клубове по интереси и професионални направления за Кебек, не за друго, ами да си помагаме.