Гледай сега, как ми дадохте идея за забогатяване!

Като си отделил 30 секунди за намирането му, да беше отделил още 120 за прочитане докрай, та да видиш, че журналята пише за едновремешните апарати. Авторът търси сензация ставнявайки множество различни "проучвания" без да се ангажира с тяхната надеждност, но явно фаворитизирайки по-интересните.seeker написа:http://www.lechitel.bg/newspaper.php?s=3&b=350
Това го намерих за 30 секунди в Интернет.
аblood написа:Като си отделил 30 секунди за намирането му, да беше отделил още 120 за прочитане докрай, та да видиш, че журналята пише за едновремешните апарати. Авторът търси сензация ставнявайки множество различни "проучвания" без да се ангажира с тяхната надеждност, но явно фаворитизирайки по-интересните.
Никой не казва нищо за млякото. Хайде да паля колата да отивам да взимам.Някои изследвания твърдят, че само по-старите апарати (произведени преди 1980 година), излъчващи по-голямо количество йонизиращи лъчения, повишават риска. Резултатите, получени от учените от Йейл, доказват, че всяко рентгеново лъчение завишава риска от рак, дори и при млади хора, при които се използва само съвременна техника.
Хайде да паля колата и да поизляза малко на ски! Магазинското мляко върши същата работа. А аз за разлика от теб вярвам, че зъболекарите се грижат за нашето здраве, а застрахователите се опитват да откраднат нашите пари, базирайки се страховете ни...Така че въпрос на гледна точка...Сори!seeker написа: Никой не казва нищо за млякото. Хайде да паля колата да отивам да взимам.
Защо? И кои точно са "днешните" и кои са "предишните"?Tania12345 написа:Всеки нормален човек би трябвало да е против днешните ваксини. Забележи, че написах "днешните".Павел написа:franka написа:даlet me guess - ти си против ваксините
Ами намерил съм му начина, може и да не верваш, но ходя веднъж в годината, понякога пропускам дори и това. Не знам колко зъби са ти оправили, но аз имам 2 пломби. Понеже методите ми са неприемливи за повечето тук, няма и да ги обяснявам.предполагам, че при нужда не водят фамилията на зъболекар, а сами им оправят зъбите![]()
Не знам колко е научно обосновано, но поне изгледай това https://www.youtube.com/watch?v=pnxAsrAK2hwЩе съм любопитен да цитират научнообоснован източник, който доказва, че ваксините са вредни.