pepiliverpool написа:ами нормално, те още миналата година през Юни запълниха квотата от 6,500 молби, така, че се предполага, че повечето вече са минали или ще минават скоро и, че няма много останали да викат за интервю.
И аз не разбирам какво имаш предвид.
През 2013 квотата беше 3 пъти по-голяма. След като за дадена година имат еди каква си квота, трябва да си я обработят. Това, че мин. година са запълнили бързо квотата, не би трябвало да има отражение на кандидатурите от предходен период. Даже напротив - при толкова намалена квота, обработката би следвало да става по-бързо. Макар че фактите говорят точно обратното, за наше огромно съжаление.
Сроковете, които обявяват са на база обработка на досиета за примерно последните 2 години. Имайки предвид забавянето с хората от 2010 и 2011, сроковете станаха безумно дълги.
С новите (завишени) изкисвания за езика, даже обработката трябва да бъде документална и да пращат сертификати.
АМа това така като гледам е малко в сферата на мечтите
Както и да, аз за първи път не се ядосах, че нас ни няма в списъка и колкото и глупаво да ви звучи, си мисля, че ще има не малко сертификати скоро.
Пожелавам на всички търпение и да не забивате само в мисли за Канада, тъй като животеца ни е твърде кратък, че да пропиляваме миговете сега.

«Avoir la foi, c’est monter la première marche même quand on ne voit pas tout l’escalier» – Martin Luther King