Боркоооо!borkoo написа:Абе Бистра,ти къде живееш?При всички положения аз не живея в Монреал Норд или Кот дьо Неж.Много си ми е хубав квартала,обаче ти явно живееш само в твоя и навън не излизаш.Къде я видя тая инфраструктура?Ти на тия стари бетони,изкъртени тротоари и осеяни от дупки улици и магистрали,инфраструктура ли им викаш?Ти в мръсотията не газиш ли?Честно ти казвам по-цигански и по-мръсни градове от Торонто и Монреал не съм виждал.А тая позитивност "лъхаща" от живеещите тук люде,къде я видя?Рядко можеш да срещнеш такива дебили другаде по света,а смея да твърдя,че съм ходил поне из Европа.В Бг поне ако пречиш на някого,идва и ти казва,тука ти се усмихва,поздравявате и като се обърнеш звъни в полицията и се оплаква за квото се сети.Тва какво е?Аз му викам дебелащина!Къде видя да спазват закона?Поне 90% от канадците крият данъци като луди.Дори сегашния премиер на Кебек беше уличен,че е крил доходи по разни сметки из карибите.За движението по улиците,минаването на червено и незачитането на пешеходците даже няма и да говоря.За връзкарщината на работното място и толерирането на гъзоблизците и некъдърници просто нямам думи.Та кое му е по-различното от БГ и кое не е вярно от това което написах?

Най-точната истина в цялата статия е
Е само дето Западна Европа е на светлинни години напред.Като технологии,комуникации,отношения между хората,култура,история,архитектура,дисциплина,ред и т.н.Ned Konstantinov · TY sofia
Zhiveya poveche ot 40 godini v Hollandia i napisanoto za Kanada vazhi 1 kam 1 za Hollandia.