Сигурен начин за превод на суми към България?
Re: Сигурен начин за превод на суми към България?
Мерси за изчерпателната информация - това с ваучерите в Билла ми върши идеална работа и ще го пробвам , ще дам feedback как върви, намерих им сайта на тези пичове, да българи са , но са живели и бачкали извън БГ, така им била дошла идеята за тази услуга...в крайна сметка всеки праща вкъщи като бачка извън БГ!Мерси още веднъж и ще пиша как е минало!
Проверете обаче какво ви е "foreign transaction fee " -то на кредитната карта, може и да не се окаже чак толкова изгодно. Стандартното за големите канадски банки е 2.5 %. Дори някои дебитни карти имат такава такса.
Аз има карта към Amazon.ca . Тя няма такава такса.
Аз има карта към Amazon.ca . Тя няма такава такса.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
- optics
- Модератор
Да, дай инфо как точно решават курса. На кредитната карта ли се оставя да го реши или те си слагат техен си ?Ирка написа:Мерси за изчерпателната информация - това с ваучерите в Билла ми върши идеална работа и ще го пробвам , ще дам feedback как върви, намерих им сайта на тези пичове, да българи са , но са живели и бачкали извън БГ, така им била дошла идеята за тази услуга...в крайна сметка всеки праща вкъщи като бачка извън БГ!Мерси още веднъж и ще пиша как е минало!
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
На сайта са си писали това
По всяка вероятност е както е пазаруването по интеренет обикновенно, курса се определя от кредитната карта .BILLA не начислява такси за купуване, изпращане, издаване и ползване на ваучера. Възможно е банката издател на твоята дебитна/кредитна карта да начисли собствени такси (например ако картата е издадена от финансова институция извън България, същата може да начисли такса или комисиона при конвертирането на чужда валута).
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин
- optics
- Модератор
Еми чудесно, значи няма скрито покрито от тях.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Най изгодно е със " Мастър Кард ", ако искате да купувате нещо в Бг. сравнявал съм курсовете с "Мъниграм" и до сега на Мастър са били по добри !!! 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- Peace-Lover
deniss написа:Има един алтернативен вариант,от който аз лично съм много доволен. Пращаш пари под формата на ваучери за пазаруване в Билла - пристигат в рамките на следващия ден и няма никакви такси. Стига да си ок с това, че парите отиват конкретно за храна, разбира се. Много е удобно ,цялата процедура става за няколко минути и то онлайн. https://cashwave.billa.bg/
Eхааа
Денис!!!
Това е уникално!
Благодаря за инфото

Не е важно колко си живял на земята, а как си живял. Всеки човек трябва да има вътрешен мир и да е в хармония със себе си и всичко около него. Що за човек е този, който не прави света по-добър?
Ахимса, мир и любов !!!
Ахимса, мир и любов !!!
- Bistra
- Напуснал форума
Ехаа, да!Peace-Lover написа:deniss написа:Има един алтернативен вариант,от който аз лично съм много доволен. Пращаш пари под формата на ваучери за пазаруване в Билла - пристигат в рамките на следващия ден и няма никакви такси. Стига да си ок с това, че парите отиват конкретно за храна, разбира се. Много е удобно ,цялата процедура става за няколко минути и то онлайн. https://cashwave.billa.bg/
Eхааа
Денис!!!
Това е уникално!
Благодаря за инфото![]()
![]()

BILLA се разделя с българския пазар завинаги!
Мечо се е събудил от зимен сън май, май?!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- optics
- Модератор
Недостатъкът е че тоя метод в известна степен бие по самочувствието на получателя - един вид пращат му за храна, сакън да не ги похарчи за глупости.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- Peace-Lover
o - o ooo
не знам тогава.
да видим какво ще стане
не знам тогава.
да видим какво ще стане
Не е важно колко си живял на земята, а как си живял. Всеки човек трябва да има вътрешен мир и да е в хармония със себе си и всичко около него. Що за човек е този, който не прави света по-добър?
Ахимса, мир и любов !!!
Ахимса, мир и любов !!!
- Peace-Lover
досега не съм изпращал с пейпал ама ми се струва най-изгодно да пратиш пари. някой да има по-добри идеи? а и който е ползвал пейпал може ли да каже лесно ли става и дали е за предпочитане пред другите начини?
Ахимса, мир и любов !!!
Ахимса, мир и любов !!!
- optics
- Модератор
Аз лично смятам че най-лесен е моят начин, но на второ замисляне надали е най-лесен за всеки. Държа пари в България и като пращам - пращам от българска към българска банка. За да се прави това онлайн, трябва или токен или електронен подпис. Аз имам токен. (Произношението на token е като на служителката която ми го даде
). Трансфера ми е един или два лева, не помня. На същата сметка получавам пари (когат' съм заработил
)

2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Aз съм оставил копие от моя кредитна карта в България ако се наложи да се ползва, а българските пенсии на родителите ми постъпват в сметка (България) и те си ги харчат от тук с дебитна карта или си ги теглят кеш (в канадски $) на гише от банката където им се превеждат канадските пенсии.
Бърза проверка в интернет показва, че за този проект са усвоени парички от българските европрограми, за което поздравявам авторите му. В България явно все още има доста парички за раздаване на свои хора.Ирка написа:Мерси за изчерпателната информация - това с ваучерите в Билла ми върши идеална работа и ще го пробвам , ще дам feedback как върви, намерих им сайта на тези пичове, да българи са , но са живели и бачкали извън БГ, така им била дошла идеята за тази услуга...в крайна сметка всеки праща вкъщи като бачка извън БГ!Мерси още веднъж и ще пиша как е минало!

- Peace-Lover
Пробвах Била Ваучерите.
Работи.
Един що годе добър начин да ими го на...еш на банките.
Те не че пак не минават през тях ама поне не те цакат с безумните си такси.
Отново благодаря.
Иначе за пейпал никой нищо не каза. Някой ползвал ли е тази услуга?
Работи.
Един що годе добър начин да ими го на...еш на банките.
Те не че пак не минават през тях ама поне не те цакат с безумните си такси.
Отново благодаря.
Иначе за пейпал никой нищо не каза. Някой ползвал ли е тази услуга?
Ахимса, мир и любов !!!
Ахимса, мир и любов !!!