agent Ozo написа:Темата ме подсеща да питам специалистите - има ли начин да се маскира връзката към снимката или да се модифицира така, че Гуугъла да не може да даде верен резултат?
Елементарно старшинка. Сваляш я, качвяш я някъде другаде под ново име - вместо "Старшинка" я кръщаваш "agent Ozo" и си я маскирал поне за известно време.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
agent Ozo написа:Прав си, Оптикс, но за някои изкушението да се покажат знаещи е много голямо. И правят така, че днес в нета всички се считат за гуугълстващи и с гуугъл-знания.
Едва като захванеш разговор на живо и си лъсва кой и колко чини.
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
agent Ozo написа:Темата ме подсеща да питам специалистите - има ли начин да се маскира връзката към снимката или да се модифицира така, че Гуугъла да не може да даде верен резултат?
Елементарно старшинка. Сваляш я, качвяш я някъде другаде под ново име - вместо "Старшинка" я кръщаваш "agent Ozo" и си я маскирал поне за известно време.
Да, това е ясно. Аз имах предвид именно такъв начин, по който да се избегне цялата тая отегчителна процедура с преместването на снимката.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Мартини, какви бЕха тия енциклопедични знания, отде ги помниш тия ?
Озо, за криенето - Гаус го качих така, щото инак в оригиналния източник в името на файла си пишеше Карл_Фридрих_Гаус.джпг
Но на второ замисляне си е излишно губене на време познаващият ако иска да играе честно, е безмислено да гледа името на файла.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
agent Ozo написа:Прав си, Оптикс, но за някои изкушението да се покажат знаещи е много голямо. И правят така, че днес в нета всички се считат за гуугълстващи и с гуугъл-знания.
Едва като захванеш разговор на живо и си лъсва кой и колко чини.
Тъй-тъй,блажени верующите
Темата ме подсеща да питам специалистите - има ли начин да се маскира връзката към снимката или да се модифицира така, че Гуугъла да не може да даде верен резултат?
Я да видим сега...
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.- римска поговорка или /Монтен ??/
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Jane Seymour (actress) - Wikipedia, the free encyclopedia
en.wikipedia.org/wiki/Jane_Seymour_(actress)
Превод на страницата
For other people named Jane Seymour, see Jane Seymour (disambiguation). ... Jane Seymour CUN Award Party 2009.jpg .... 1973, Live and Let Die, Solitaire.
Mухич-----Илона Сталер - Чичолина Уби се всичко детско в теб,прочети си молитвата чадо,грехота е!
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.- римска поговорка или /Монтен ??/