Тези които са го минали знаят какво е.
Ако има нашенска групичка която обича да излиза и да кара уикендите, моля вземете ме с вас та да си пробвам нещото дето го купих на старо как върви

Благодаря предварително, пишете ми на лични.
Благодаря ти за подкпрепата. Идеята ми бе не да си споделяме мислиablood написа:Това му напомни как преди няколко седмици в St Eustache се влачих няколко пресечки зад двама дърти чичковци с Харлита. Когато обаче при един завой по-дебелият дядка падна поради недостатъчна скорост не издържах и ги изпреварих в насрещното.
Бах'ти рокерите.
Намери ли компания с мотори Борко?Borko написа:Ха .. еуементарно, ама забравих да доуточня че иде реч за Монреал.
Намери си. За сега сме 3-ма и напролет добавяме още един мераклияbalbi написа:Намери ли компания с мотори Борко?Borko написа:Ха .. еуементарно, ама забравих да доуточня че иде реч за Монреал.
Ама то сега май още не можете да карате и тримата, нито с мераклията, нито без...?!Ascao написа:Намери се. За сега сме 3-ма и напролет добавяме още един мераклия
Ascao, а приемате ли ученици?Ascao написа:Намери си. За сега сме 3-ма и напролет добавяме още един мераклияbalbi написа:Намери ли компания с мотори Борко?Borko написа:Ха .. еуементарно, ама забравих да доуточня че иде реч за Монреал.