бах маа му,а аз досега си мислех,че само аз съм лудия,дето си подготвя всичко от 2 месеца напред,и дето никой не може да го иненада с нищо.JOY написа:Това някакво особенно чувство за хумор ли е?
Един е на интервю,ама се сетил,че не знае френски,друг,последния ден преди интервюто видял,че му няма дипломата...![]()
Това просто не може да бъде!
Месец преди интервюто документите ми бяха класирани и подредени по ред на подаване на интервюиращия в специални класьори и кожени папки предварително купени за всеки от нас (цели куфарчета).Всеки божи ден съм ги преглеждала нещо не пропускам ли, какво още бих могла да добавя и да правя сметки ако попита еди какво си, в кой джоб да бръкна за доказателството...
Ако това е истина, не знам какво оправдание за собственната си немърливост би трябвало да измислиш за да не създадеш изключително лошо впечатление.
Utre28,09,04 sam na intervu, nemoga da si nameria diplomata
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Абе ти остави гащите, ами сигурен ли си че беше сестра!?sasho71 написа:абе снощи спах с една медицинска сестра ама сутринта не можах да си намеря къде са ми гащите![]()
![]()

Сега на въпроса: И аз мисля че ще минеш интервюто и без нея, но ако я поискат ще е необходимо да им представиш дубликат и тогава ще си получиш сертификатите. Имаш късмет, че интервютата започват сега и имаш 3 седмици докато екипа е тук. И бъди сигурен, че ще си намериш оригинала в момента в който си извадиш дубликат!

За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
[quote="St.Anger]
Важно е не кой колко знае, не кой какво може, не кой колко работи, а кой какво постига
![/quot]
e az drugo iskax da kaga .
Za kudeste muge bez genite si
Важно е не кой колко знае, не кой какво може, не кой колко работи, а кой какво постига

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- sara
- Рошава гарга
мда.. защо думата търтей е само в мъжки родIRA написа:eAz drugo iskax da kaga .

аз се впечатлявам, Ира, все още от такива постинги защото не мога да си представя какво е това безхаберие на хора, които уй са тругнали да правят и постигат нещо в Канада... и не смятам, че се изискват чак пък толкова усилия да се понаучи френски колкото да си кажеш името и 2-3 лафа!
- St.Anger
- Some Kind of Monster
Аз го казах всъщност не по повод на твоите думи, а на някои други "поучителни постинги", ама понеже си ми симпатична цитирах тебIRA написа:[quote="St.Anger]
Важно е не кой колко знае, не кой какво може, не кой колко работи, а кой какво постига![/quot]

To Live Is To Die
Споко
Спокор ако не сте я ползвали, давали някаде другаде значи е вкъщи. Намерете я!!!
Ако не оправдавайте се утре. Едни преди нас на интервюто минаха без трудова книжка, която е много по важна.
Ако не оправдавайте се утре. Едни преди нас на интервюто минаха без трудова книжка, която е много по важна.
Mdaa, kolkoto po-malko e naqsno chovek s problema tolkova po-lesno dostiga do razreshavaneto muJOY написа:мда.. защо думата търтей е само в мъжки родЕдна учителка по френски казваше..." Във френският език думичката problème е от мъжки род,а думичката solution - от женски."

P.S. Ne iskam da vazbujdam sporove mejdu polovete