Хомеопат в Монреал
Хомеопат в Монреал
Търся добър хомеопат в Монреал. Моля, ако може някой да ми препоръча.
Благодаря!
Благодаря!
Re: Хомеопат в Монреал
От коя школа ти трябва хомеопат?
-френската школа - дават монопрепарати с бързо действие върху отделните симптоми
-немската школа - дават комбинирани препарати в ниски потенции.
-английската школа - дава един основен медикамент за дълбоко действие и продължително време. Тя забранява комбинация с конвенционална терапия.
-френската школа - дават монопрепарати с бързо действие върху отделните симптоми
-немската школа - дават комбинирани препарати в ниски потенции.
-английската школа - дава един основен медикамент за дълбоко действие и продължително време. Тя забранява комбинация с конвенционална терапия.
Ако още не сте намерили шарлатанин, пробвайте с този, към когото са се обърнали индианците от долната потресаваща история. Няма да се учудя, ако същите заведат дело срещу лекарите за това, че с направените 1-2 химиотерапии са "уморили детето".
А може да пробвате да се лекувате и с биене на барабани и пеене на "песни" с две ноти и две срички.
"Makayla was the first of two First Nations children in Ontario to exclusively refuse chemotherapy as the sole form of treatment for Acute Lymphoblastic Leukemia at McMaster Children’s Hospital. Instead, the Sault family pursued indigenous medicine and other alternative therapies to care for their daughter."
http://www.sciencebasedmedicine.org/a-t ... ne-future/"
А може да пробвате да се лекувате и с биене на барабани и пеене на "песни" с две ноти и две срички.
"Makayla was the first of two First Nations children in Ontario to exclusively refuse chemotherapy as the sole form of treatment for Acute Lymphoblastic Leukemia at McMaster Children’s Hospital. Instead, the Sault family pursued indigenous medicine and other alternative therapies to care for their daughter."
http://www.sciencebasedmedicine.org/a-t ... ne-future/"
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- ablood
- Обратна връзка:
Това като го чух по радиото направо побеснях.
Това е вече трети случай в който законно позволяват на родителите да оставят детето си да умре от лечим рак поради недоверие в съвременната медицина.
Някакъв шаман им е омаял главите, прекъснали химотерапията и детето си е загубило шансовете.
Ненавиждам всякакви хомеопати, хиропрактици и подобни шарлатани.
Това е вече трети случай в който законно позволяват на родителите да оставят детето си да умре от лечим рак поради недоверие в съвременната медицина.
Някакъв шаман им е омаял главите, прекъснали химотерапията и детето си е загубило шансовете.
Ненавиждам всякакви хомеопати, хиропрактици и подобни шарлатани.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Майна, тези са лекари, недей така. Хората ходят и учат и вършат нещо съвсем определено и регулирано.....ablood написа: Ненавиждам ..... хиропрактици ........
- ablood
- Обратна връзка:
Лекари (Chiro Doctors), но не по медицина (MD=Medical Doctors). Фирмата от която купувам части за гаражни врати също се наричат "лекари" (Door Doctors).pumpy написа:Майна, тези са лекари, недей така. Хората ходят и учат и вършат нещо съвсем определено и регулирано.....
Хиропрактиците изкарват кратки курсове и получават "лекарски" сертификат от частни школи, където изучават повече психология на пациентите, отколкото лечителство. Рядко виждат истински пациент по време на "специализацията" и почти никакви деца, въпреки, че веднага започват да "практикуват" върху тях.
Всеки хиропрактик си има свои методи и правила. Те не само се разграничават напълно от съвременната медицина, но дори и помежду си.
Веднъж от любопитство отидох на лекцията на една тукашна шаманка и тя разказваше как никога не била имунизирала децата си срещу нищо, не им била давала антибиотици и само им намествала прешлените. Болките в рамото ми щяла да оправи за няколко десетки посещения намествания на вратните прешлени. Проблемът идвал от стойката ми. Нищо, че преди 20 години рамото ми беше съсипано при спортна травма.
Май бъркаш хиропрактиците с физиотерапевтите - истинските медици, които обаче не претендират да лекуват фантастични неща.
https://www.mhc.ab.ca/ProgramsandCourse ... actor.aspx"ablood написа:Лекари (Chiro Doctors), но не по медицина (MD=Medical Doctors). Фирмата от която купувам части за гаражни врати също се наричат "лекари" (Door Doctors).pumpy написа:Майна, тези са лекари, недей така. Хората ходят и учат и вършат нещо съвсем определено и регулирано.....
Друг коментар нямам.........
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Което ти вероятно умишлено скри от нея, за травмата имам в предвид. Как искаш да ти излекува нещо, което най-вероятно няма лекуване!ablood написа: Веднъж от любопитство отидох на лекцията на една тукашна шаманка... Болките в рамото ми щяла да оправи за няколко десетки посещения намествания на вратните прешлени. Проблемът идвал от стойката ми. Нищо, че преди 20 години рамото ми беше съсипано при спортна травма.
Какво ти е на рамото между другото?
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
- ablood
- Обратна връзка:
Не се наложи да го крия, защото тя не се поинтересува от историята на проблема. Това не и попречи да ми предложи лечение за хиляди $ с 3 минутни интервенции по $40.
А проблема е продължителни тренировки по айкидо, за които винаги закъснявах и пропусках загряването. Айкидо - нали се сещаш, онова с извиването на ръцете. Днес си плащам.
Колкото до школата постната от Пумпи, където се преподава от заваряване, водопровод и дърводелство, до стоматология, право и ветеринарство. За каквото си платиш.
А проблема е продължителни тренировки по айкидо, за които винаги закъснявах и пропусках загряването. Айкидо - нали се сещаш, онова с извиването на ръцете. Днес си плащам.
Колкото до школата постната от Пумпи, където се преподава от заваряване, водопровод и дърводелство, до стоматология, право и ветеринарство. За каквото си платиш.
Колежът на Палмър е направо....Medicine Hat College has a transfer agreement with the Palmer College of Chiropractic.
То Стоичков също е доктор
Единствените истински доктори са MD-тата; Пумпи да не се прави на утрепан.
По-скоро бих отишъл стрина да ме оправи, отколкото кайропрактор
Някога в Бг имаше т.нар. правачи - разликата с тукашните бездарни и супер опасни кайропрактори е, че последните са се узаконили със завършване на някакви измислени школи срещу заплащане. Между впрочем, най-много измами със застраховки се правят именно с кайропракторските мошеници. Те стават само за две неща - да те повредят или да ти изкарат някой долар от застраховка.

Единствените истински доктори са MD-тата; Пумпи да не се прави на утрепан.
По-скоро бих отишъл стрина да ме оправи, отколкото кайропрактор

Някога в Бг имаше т.нар. правачи - разликата с тукашните бездарни и супер опасни кайропрактори е, че последните са се узаконили със завършване на някакви измислени школи срещу заплащане. Между впрочем, най-много измами със застраховки се правят именно с кайропракторските мошеници. Те стават само за две неща - да те повредят или да ти изкарат някой долар от застраховка.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Твое си мнение, Павка.
Поне веднъж в месеца ходя на acupressure massage & acupuncture therapy и се чувствам супер
Поне веднъж в месеца ходя на acupressure massage & acupuncture therapy и се чувствам супер

То някои ходят и в публичен дом със същата цел. И те също се чувстват супер след това.fighter написа:Твое си мнение, Павка.

Въпросът е колко пъти и за какви болести ходи при такъв специалист и дали те излекува наистина?
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Не съм ходил заради болести, а защото смятам че човек трябва да обръща внимание на тялото си. А в интерес на истината все по-малко чувам шиповете във врата сиagent Ozo написа:То някои ходят и в публичен дом със същата цел. И те също се чувстват супер след това.fighter написа:Твое си мнение, Павка.
Въпросът е колко пъти и за какви болести ходи при такъв специалист и дали те излекува наистина?

Хомеопатията се справя чудесно с болести от сорта на грип - пиеш "атомизирана" вода и ти минава за 7 дена. Сравнено с нормалното лечение на грип, където пиеш чай и ти минава за 1 седмица