Проблема си е само в твоя телевизор скъпа .... !Bistra написа:Мани, ами и мой Щерю днес ми зададе въпрос, смеейки се. "Какво им правиш на тия мъже? Наглед нормален пост (от твоя страна) и после 15 реда игнорирани?"... Хахаха...Ми нищо! Там е работата, че нищо. Дори не се познаваме. Психоанализатори аматьори некакви!
Простотии на българския манталитет
Re: Простотии на българския манталитет
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
fighter написа: Ми аз точно пример дадох:
Една жена сложила в черен списък 15 мъже и не се занимава повече с тях, обаче тия мъже не пропускат да я споменат във всяко второ мнение. Типично по български - големи мъже
Станах разноглед вече, кой беше Щерю, кой Файтъра, и кой опъва на стрина кафевите гащиbistra написа: Мани, ами и мой Щерю днес ми зададе въпрос, смеейки се. "Какво им правиш на тия мъже? Наглед нормален пост (от твоя страна) и после 15 реда игнорирани?"... Хахаха...Ми нищо! Там е работата, че нищо. Дори не се познаваме. Психоанализатори аматьори некакви!
- Bistra
- Напуснал форума
Моят телевизор няма проблем, Мухи! Аз съм си избрала да не чета някои индивиди, както и да не им отговарям. Остава те да изберат да не ме коментират и всичко ще бъде ОК.myhata II написа: Проблема си е само в твоя телевизор скъпа .... !
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Bistra написа:Моят телевизор няма проблем, Мухи! Аз съм си избрала да не чета някои индивиди, както и да не им отговарям. Остава те да изберат да не ме коментират и всичко ще бъде ОК.myhata II написа: Проблема си е само в твоя телевизор скъпа .... !
каза Бистра оглеждайки се някой да я забележе
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Естествено, че си е нейна работа какво и дали чете изобщо. Отбелязваме просто поредното разминаване между думи и дела на Бистра т.е. поредната лъжа.fighter написа:Нейна си работа дали чете или не. Факт е че доста хора я споменават, може би не могат да спят ако не се заядат с нея. И Озо и той се амбицирал да ми доказва в каква грешка съм за Бистра, сякаш му пука
И не е тук въпроса дали ми пука за Бистра, за тоя или за оня. Или пък за хората заблудени от лъжите ѝ. Просто органически не понасям лъжата и лицемерието. А от Бистрето те се извират като от вулкан.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Ти гледай някой да не опъва на жена ти гащите, кво те е еня за "стрина"IFF написа: Станах разноглед вече, кой беше Щерю, кой Файтъра, и кой опъва на стрина кафевите гащи
А ти защо не го правиш?fighter написа:Ти гледай някой да не опъва на жена ти гащите, кво те е еня за "стрина"IFF написа: Станах разноглед вече, кой беше Щерю, кой Файтъра, и кой опъва на стрина кафевите гащи
И какво те еня кой чий гащи сваля, след като си сигурен за тези на жена ти?
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
fighter, що се занимаваш с глупости? Понеже защитаваш принципна позиция сега ще те изкарат "доблестен рицар" понеже се е случило да им противоречиш.
Така едно време в училище хулиганите викаха на отличниците "зубъри" поради липса на други аргументи.
Така едно време в училище хулиганите викаха на отличниците "зубъри" поради липса на други аргументи.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Да бе. Да отричаш очевидното било принципна позиция. Може, ама за тези, които са си лика-прилика с Бистрето.
Не съм аз този дето говори по повод и без повод за чуждите гащи. Както и не надничам под чуждите чаршафи.agent Ozo написа:А ти защо не го правиш?fighter написа:Ти гледай някой да не опъва на жена ти гащите, кво те е еня за "стрина"IFF написа: Станах разноглед вече, кой беше Щерю, кой Файтъра, и кой опъва на стрина кафевите гащи
И какво те еня кой чий гащи сваля, след като си сигурен за тези на жена ти?
Е, може и така де. Но само при положение, че чаршафите на Бистра за теб не са вече чужди.fighter написа:Не съм аз този дето говори по повод и без повод за чуждите гащи. Както и не надничам под чуждите чаршафи.
Да ти кажа честно, щото ми е жалко да гледам една дузина мъже, които се опитват да надприказват жена. И като не могат, да започват с по ганьовски отношение. Не могат да разберат, че Бистра си е Бистраgrozdan написа:fighter, що се занимаваш с глупости? Понеже защитаваш принципна позиция сега ще те изкарат "доблестен рицар" понеже се е случило да им противоречиш.
Написаното от теб идеално пасва на заглавието на тематаagent Ozo написа:Е, може и така де. Но само при положение, че чаршафите на Бистра за теб не са вече чужди.fighter написа:Не съм аз този дето говори по повод и без повод за чуждите гащи. Както и не надничам под чуждите чаршафи.
Не мога да разбера какво толкова те дразни Бистра? Просто си е тя. Или я приемаш, или не
Приемам философски и спокойно само свещената простота. Нейната простотия е дразнеща и затова не пропускам повод да я осмивам. Забвлявайки се, при това.fighter написа:Не мога да разбера какво толкова те дразни Бистра? Просто си е тя. Или я приемаш, или не
Стрина трябва наистина да е много проста, ако си въобразява, че някой и вярва - никого не е поставила в игнор-листа и чете всички ни по няколко пъти. С постоянното си присъствие във всяка тема и то от години е доказала, че тя няма живот извън този форум. За нея е без значение дали я хвалиш или поднасяш - важното е да и се обръща внимание, нещо което явно и липсва в семейството. Само дето си вкара автогол - сама се лиши от възможността да отговаря и прави неуспешни опити да замазва всеки път като изтърси поредната глупост.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА