Здравейте,
Вашият въпрос не се урежда защото...
или
Здравей,
не сме се чували от миналата година...
Ей такива ме нервират повече отколкото листо под чистачката нервира ablood-a

Познавах един професионален шофьор от CDN който никога не пропускаше.optics написа:- Като си си купил нещо, вместо да те поздравят и похвалят придобивката, почва едно --- ееее, ама ти що не питаш бе !!! Същото го има на полвин цена еди къде си.
На кого бе ? Винаги когато се ядосвам го отчитам като слабост която не съм могъл да преборя.grozdan написа:optics, ти що им се ядосваш?
Ми и аз. Както се казва: "оти да се косИм като че ми мине". Плюс това ядосването вреди на здравето на изпитващият гоoptics написа: На кого бе ? Винаги когато се ядосвам го отчитам като слабост която не съм могъл да преборя.
А ти ?
Нали?! Щото до болка си го познаваме този манталитет, та имаме подходящ антидот.myhata II написа:А бе в тази тема автора и по долу пишещите за себе си ли говорят ?
Бе то и нашето е различно, ама пуста стара генерация все у българи се вре, макар да е страдал от такива. Не можах да го отуча и туй то, въпреки че хвърлям доста усилия в тази посока.Pointzero написа:хм, аз пък откакто съм в Канада, не ми се е случвало да бъда обект на подобни "подхвърляния". Или може би "обкръжението" ми е различно?