Браво, много ми хареса, от него лъха на живот !
Живеят в България колкото и да е измислено !
Никъде не прочетох за кредитна карта или моргидж - КЕФФФ !!
По често пускай такива разказчета !
Ми да
Пък Румбата нека се вре по ония Хаваи
И зад Хаваи да отидеш, живота у Варна и покрай Черноморието не може го намериш !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Ми да
И зад Хаваи да отидеш, живота у Варна и покрай Черноморието не може го намериш !
Мухич, миналата година имах 5 ваканции - в Хонолулу, Мауи, Южна Калифорния, Вегас и Уислър. И понеже ми е ясно, че не си стъпвал на никое от тези места, ще ти дам един приятелски съвет - не ходи, нямат нищо общо с Черноморието и навсякъде искат кредитни карти.
Ми да
Мухич, миналата година имах 5 ваканции - в Хонолулу, Мауи, Южна Калифорния, Вегас и Уислър. И понеже ми е ясно, че не си стъпвал на никое от тези места, ще ти дам един приятелски съвет - не ходи, нямат нищо общо с Черноморието и навсякъде искат кредитни карти.
Да си жив и здрав, пак да ходиш, сбъркал си човека НЕ ти завиждам !
А какво ти е ясно си го запази за задния джоб !
Стефан Цанев
Баа мааму, ами защо ви е на вас да се хвалите !?!
Аз тези неща като почивката ги виждам за нормални !
Ако един човек не може да си позволи за почивка в Канада трябва да е леле циганина !
Е виж сега, ако има моргидж и кредитни карти, нещата стоят друго яче !
Стефан Цанев
Когато изреждаш 5 имена на екзотични места за ваканции, подчертавайки, че си бил там в течение само на 1 г. и то пред човек, за когото си сигурен, че "не е стъпвал на никое от тези места", си е жива хвалба. При това такава, че да покаже превъзходство, да предизвика завист и да унизи.
Та Мухич си реагира много резонно. Коментарите на неговата реакция са просто лицемерие.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
myhata II написа:Баа мааму, ами защо ви е на вас да се хвалите !?!
Ако един човек не може да си позволи за почивка в Канада трябва да е леле циганина !
Похвали се и ти! Аз пък не го приех като хвалба, а като споделяне. Румен публикува много интересни снимки от местата, на които е бил. Направо да те запали и ти да идеш.
Значи, казваш, ако имаме моргич и кредитни карти да се откажем от почивката? Мани, остави!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
myhata II написа:Баа мааму, ами защо ви е на вас да се хвалите !?!
Похвали се и ти! Аз пък не го приех като хвалба, а като споделяне. Румен публикува много интересни снимки от местата, на които е бил. Направо да те запали и ти да идеш.
Значи, казваш, ако имаме моргич и кредитни карти да се откажем от почивката? Мани, остави!
Ами не знам там за вас, ама много хора тук са така, обвързали са се със моргиджи и си ги изплащат яко, на 2 години лятото си ходят до България за 2 седмици, колкото е по закон !
Не ви знам аз там в Квебек колко дълги са ви ваканциите, ама при нас си е така !
Линко, Благодаря ти за подкрепата !
Стефан Цанев
Аз съм казвала колко са ми ваканциите, не обичам да повтарям. До България не си ходя, защото:
1. Нямам какво ново да науча, а пътуването е съсипващо.
2. Била съм на места, където се живее по-добре.
3. Почти не остана някой, когото да срещна.
Моргичът и кредитните карти нямат нищо общо.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")